“Karakterim Murad ile yankılandım,” diyor Ranveer Singh

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Gully çocukYönetmen Zoya Akhtar, 14 Şubat 2019'da tiyatrolarda piyasaya sürüldü.

Film, seyirciyi Mumbai hip-hop kalabalığının ilginç yolculuğuna çıkaran Ranveer Singh tarafından yönetildi. Ranveer'ın Mumbai ve hip-hop'a olan sevgisi, imzalaması için ne büyük bir faktör Gully çocuk.

Oyuncu, yeteneğini Raping'de de sergiledi, bu da onu ekran karakteri Murad için mükemmel bir uyum sağladı.

Film 6 yıl tamamlandıkça Ranveer Singh nedenini paylaştı Gully çocuk “Beni tanıyan birçok insan, rolün benim için mükemmel olduğunu ya da benim için mükemmel olduğunu söylüyor ve size nedenini söyleyeceğim, çünkü bu benimle rezonansa giren birçok şeyin birleşimi idi. Ben çok, çok derin “

Aktör, “Karakterin özü ve çekirdeği yankılandığım bir şey. Her zaman bir aktör olmak istedim, tam da bu adamın her zaman rapçi olmak istediği ve Himfa'da bulduğu koşullar, verilen koşullar aren Bu hayalini gerçekleştirmede mutlaka elverişsiz değil.

Ranveer, Murad karakteri ile olan bağlantısının çok derin bir seviyede olduğunu ve filmin ödüllendirici bir deneyim aramasının nedeni de bu. Hey, onu bu projenin bir parçası haline getirdiği için Zoya Akhtar'a derinlemesine para cezalandırdı.

2019'da piyasaya sürüldü, Gully çocuk Zoya Akhtar'ın yönettiği şey ve Mumbai Dharavi'nin underdog sahnesine ışık tuttu.

Ranveer Singh en son ticari gişe rekorları kıranda görüldü Rocky Rani Kii Prem Kahaani (2023), Alia Bhatt ile birlikte ve Singham yine (2024).

Hey daha sonra Aditya Dhar'ın denizde olacak Durandhar.

Can

New member
Yeni Delhi

Gully çocukYönetmen Zoya Akhtar, 14 Şubat 2019'da tiyatrolarda piyasaya sürüldü

Film, seyirciyi Mumbai hip-hop kalabalığının ilginç
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @SuGiBi

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Zeynep' Alıntı:
Selam bilenlere Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @SuGiBi Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın
Bu bakış açını anlıyorum @Zeynep, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Duryan

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Merhaba soru sahipleri

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Can' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @SuGiBi Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Bu bakış
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Can, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Atasev

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Merhaba buradan geçen herkese

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Duryan' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Can, özellikle ikinci
Haksız değilsin @Duryan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Emre

New member
Yeni Delhi

Selam aramıza yeni katılanlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @SuGiBi

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Duryan' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Can, özellikle ikinci
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Murat

New member
Yeni Delhi

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @SuGiBi

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Zeynep' Alıntı:
Selam bilenlere Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @SuGiBi Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Zeynep

Defne

New member
Yeni Delhi

Merhaba arkadaşlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @SuGiBi

@SuGiBi, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Murat' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @SuGiBi Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Murat

Altuner

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Merhaba

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @SuGiBi

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @SuGiBi

Atasev' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Haksız değilsin @Duryan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin
Bu bakış açını anlıyorum @Atasev, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ece

New member
Yeni Delhi

Selam çözüm arayanlar

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Duryan' Alıntı:
Bu kadar detaylı anlatman güzel @Duryan, okuması kolaydı

Selin

New member
Yeni Delhi

Merhaba denemekten korkmayanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Atasev' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Haksız değilsin @Duryan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin
Ben burada biraz daha karamsarım @Atasev, ama geliştirilir

Baris

New member
Yeni Delhi

Merhaba güzel insanlar

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Ece' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @SuGiBi Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Bu kadar detaylı
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Selin' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Ben burada biraz daha
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Selin

Altuner' Alıntı:
Merhaba Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @SuGiBi İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst
Burada bence büyük bir genelleme var @Altuner, her durum aynı değil