“Karakterim Murad ile yankılandım,” diyor Ranveer Singh

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Gully çocukYönetmen Zoya Akhtar, 14 Şubat 2019'da tiyatrolarda piyasaya sürüldü.

Film, seyirciyi Mumbai hip-hop kalabalığının ilginç yolculuğuna çıkaran Ranveer Singh tarafından yönetildi. Ranveer'ın Mumbai ve hip-hop'a olan sevgisi, imzalaması için ne büyük bir faktör Gully çocuk.

Oyuncu, yeteneğini Raping'de de sergiledi, bu da onu ekran karakteri Murad için mükemmel bir uyum sağladı.

Film 6 yıl tamamlandıkça Ranveer Singh nedenini paylaştı Gully çocuk “Beni tanıyan birçok insan, rolün benim için mükemmel olduğunu ya da benim için mükemmel olduğunu söylüyor ve size nedenini söyleyeceğim, çünkü bu benimle rezonansa giren birçok şeyin birleşimi idi. Ben çok, çok derin “

Aktör, “Karakterin özü ve çekirdeği yankılandığım bir şey. Her zaman bir aktör olmak istedim, tam da bu adamın her zaman rapçi olmak istediği ve Himfa'da bulduğu koşullar, verilen koşullar aren Bu hayalini gerçekleştirmede mutlaka elverişsiz değil.

Ranveer, Murad karakteri ile olan bağlantısının çok derin bir seviyede olduğunu ve filmin ödüllendirici bir deneyim aramasının nedeni de bu. Hey, onu bu projenin bir parçası haline getirdiği için Zoya Akhtar'a derinlemesine para cezalandırdı.

2019'da piyasaya sürüldü, Gully çocuk Zoya Akhtar'ın yönettiği şey ve Mumbai Dharavi'nin underdog sahnesine ışık tuttu.

Ranveer Singh en son ticari gişe rekorları kıranda görüldü Rocky Rani Kii Prem Kahaani (2023), Alia Bhatt ile birlikte ve Singham yine (2024).

Hey daha sonra Aditya Dhar'ın denizde olacak Durandhar.