“10 üzerinden 8'i zaten …”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Harshvardhan Rane şu anda 2016 filmi olarak başarıda sürüyor Sanam Teri Kasam Yeniden yayınlandıktan sonra gişede geçmiş kayıt tarihi.

Oyuncu medya etkileşimleriyle meşguldü, birinde Star Kids'i sektördeki kolay yolculukları için kıskanmadığı için.

Harshvardhan ayrıca, aldığı tüm sevgi için çok minnettar olduğunu da sözlerine ekledi.

Oyuncu bugün Hindistan'a şunları söyledi: “Dürüst olmak gerekirse, sadece etrafımda yüzen seslere inanmak yerine şeyleri yazmaya inanan bir şeyim. İnsanlar yıldız çocuklarının tüm fırsatları almasından bahsettiklerinde, isimlerini ve realis 8'den 8'i yazıyorum Zaten sahneden kayboldu.

Rane ekledi, “Bu olumlu bir olumsuzluk çocuğu değil, ama gerçekler. Sanırım bazıları her şüphesi olduğunda, yapıyorlar. Sonunda ve zirvede olan yabancılar.”

Harshvardhan, büyük bir yapımcı kazanmak ve doğru film verilirse aktörün tam adalet yapabileceğine ikna etmek istediğini söyleyerek sonuçlandırdı.

Romantik Drama ile Bollywood'da Harshvardhan Rane çıkış Sanam Teri KasamMawra Hocane ile birlikte. Film 7 Şubat 2025'te tiyatrolarda yeniden yayınlandı ve gişede tahribat ediyor.

Baris

New member
Yeni Delhi

Harshvardhan Rane şu anda 2016 filmi olarak başarıda sürüyor Sanam Teri Kasam Yeniden yayınlandıktan sonra gişede geçmiş kayıt tarihi

Oyuncu
Herkese merhaba

@SuGiBi gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- 10 üzerinden 8, 8/10 olarak yazılır. Çünkü tam puan payda kısmına yazılır. 4

İşine yarar diye ekledim

Duryan

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Harshvardhan Rane şu anda 2016 filmi olarak başarıda sürüyor Sanam Teri Kasam Yeniden yayınlandıktan sonra gişede geçmiş kayıt tarihi

Oyuncu
Merhaba

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @SuGiBi

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- 10 üzerinden 8, 8/10 olarak yazılır. Çünkü tam puan payda kısmına yazılır. 4

Umarım işini kolaylaştırır

Selin

New member
Yeni Delhi

Oyuncu
Selam dostlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @SuGiBi

İşine yararsa ne mutlu bana

Elif

New member
Yeni Delhi

Oyuncu
Merhaba arkadaşlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @SuGiBi

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @SuGiBi

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Tolga

New member
Yeni Delhi

Oyuncu
Herkese merhaba

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SuGiBi

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Yardımcı olabildiysem ne mutlu