“100 Günü Kalan Birisi Hakkında Film Yapmanız Kulağa Harika Geliyor Ama…”

SuGiBi

New member
Abhishek Bachchan şu sıralar yeni filminin vizyona girmesine hazırlanıyor konuşmak istiyorum. Oyuncu dizide sadece 100 günü kaldığı söylenen bir adamı canlandıracak. Film ölümlülük, yansıma ve kapanış temalarını derinlemesine ele alacak. Yakın zamanda yapılan bir röportajda Abhishek, karakterinin yolculuğu hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Filmin önermesinin, bir kişinin böyle bir teşhisle karşı karşıya kaldığında neler yaşayabileceğini düşünmesine neden olduğunu paylaştı. “Doktor size 100 günlük ömrünüzün kaldığını söylediğinde, sürecin işlemesi birkaç gün alacaktır. İşlendikten sonra asıl soru şu oluyor: Kalan zamanla ne yapacağım? Ne yapmak istemiyorum? “Neyi kapatmak istiyorum?” dedi aktör.

Abhishek Bachchan, IANS haber ajansına şunları söyledi: “Yaşamak için 100 günü kalan biri hakkında bir film yapıyor olmanız kulağa hoş geliyor, ancak gerçekten oturup düşündüğünüzde, içinde olunması gereken harika bir ruh hali var.”

Bu ayın başlarında yapımcılar filmin fragmanını yayınladı. Konuşmak istiyorum. Fragmanda, doktoru tarafından hayatını değiştirecek bir ameliyat hakkında bilgi veren bir adam gösteriliyor. Boyunluk takarken kızının, arkadaşlarının ve ailesinin tüm çabalarına rağmen içsel gerginlikleri ve zihinsel acılarıyla baş etmek zorunda kalır. Zamanının tükendiğini anlayınca, hayatında zarar verdiği kişiler için kefaret arar.

Bir süre önce yönetmen Shoojit Sircar Abhishek Bachchan ile çalışmaktan bahsetmişti. konuşmak istiyorum. “Hayatın küçük bir gülümsemeyle çok basit bir gözlemi. Filmi, post prodüksiyonunu izlediğimde yüzümde bir gülümseme beliriyor. Ve Abhishek Bachchan filmlerinin en iyilerinden biri olduğunu garanti edebilirim. Shoojit, PTI'ye “Her zaman birlikte çalışmak istiyorduk ama doğru türde bir senaryo alamıyorduk” dedi.

konuşmak istiyorum ayrıca önemli rollerde Johnny Lever, Banita Sandhu, Jayant Kriplani ve Ahilya Bamroo yer alıyor. Filmin 22 Kasım'da vizyona girmesi planlanıyor.