“1000 Crore'a Ulaşmasını Umuyorum”

SuGiBi

New member
Rashmika Mandanna bu görseli paylaştı. (nezaketle: rashmika_mandanna)

Delhi:

Kalki MS 2898 gişeyi ve nasıl yönetiyor. Filmde başrollerde Deepika Padukone, Prabhas, Amitabh Bachchan, Kamal Haasan ve Disha Patani yer alıyor. Nag Ashwin'in başyapıtından sadece hayranlar değil, ünlüler de aynı derecede etkileniyor. Cumartesi günü filmde kısa bir rol oynayan Vijay Deverakonda ve Rashmika Mandanna filmin gösterimini izledi. X'e (eski adıyla Twitter) şunları yazdı: “Aman Tanrım! @nagashwin7 sen güzel bir DAHİsin! İNANILMAZ!! Tebrikler Kalki. Bu film tüm sevgiyi ve daha fazlasını hak ediyor. Efsanevi tanrılarımızın ekranlarımızda canlanmasını izlemek en sevdiğim kısım. Tanrı!! “Ne bir film!!!”

OH TÜYLER ÜRPERTİCİ TANRIM! @nagashwin7 sen muhteşem bir DEHA'sın!
İNANILMAZ!! Tebrikler Kalki
❤

Bu film tüm sevgiyi ve daha fazlasını hak ediyor.
🙏🏻

Efsanevi tanrılarımızın ekranlarımızda canlandığını izlemek benim en sevdiğim kısmı..
🔥
❤
✨

Aman Tanrım!! Ne filmdi ama!!!!
🔥
❤
🙆🏻‍♀️

— Rashmika Mandanna (@iamRashmika) 29 Haziran 2024
Filmde Arjuna rolünde küçük bir rol oynayan Vijay, filmin gişede 1000 crore gelir elde etmesini umduğunu yazdı: “Filmi az önce izledim. Ne diyeceğimi bilemiyorum.. Şaşkına dönmüş durumdayım. Hint sinemasının yeni seviyesinin kilidi açıldı. Bu da neydi! Umarım 1000 crore ve daha fazlasını yapar..#Kalki2898AD.”

Filmi yeni izledim.
Ne diyeceğimi bilmiyorum..
Ezilmiş
Hint sinemasının yeni seviyesinin kilidi açıldı
O da neydi öyle!
Umarım 1000 crore ve daha fazlasını yapar..
❤
#Kalki2898AD

— Vijay Deverakonda (@TheDeverakonda) 29 Haziran 2024
Haberler için yaptığı incelemede, film eleştirmeni Saibal Chatterjee filme 5 üzerinden 2,5 yıldız verdi ve şöyle yazdı: “Oyunculuk cephesinde, Prabhas öncülük ediyor ve bunun tek nedeni filmin onun etrafında dönmesi değil. Güçlü varlığı, Amitabh Bachchan'ın heybetli Ashwatthama'sına karşı bir karşı nokta görevi görüyor – ölümsüz savaşçı sekiz fitlik bir adam. İkincinin sesi, her zaman olduğu gibi, karakterin ayrılmaz bir parçası. Merkezi figürlerden birini oynayan Deepika Padukone, kaçan hamile kadın rolünde muhteşem. Yumruğundan ölümcül lazer ışınları atan kötü adam rolündeki Saswata Chatterjee, insanlık ve kendi savurgan yolları nedeniyle karşı karşıya kaldığı tehlikeler hakkında aktarmaya çalıştığı her şeyi genellikle gösterinin gölgelediği bir filmde yer alıyor.”

Kalki 2898 – MS yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip ve Prabhas, Deepika Padukone ve Amitabh Bachchan'ı distopik bir dünyada sergiliyor. Filmde ayrıca Disha Patani de yer alıyor. Film, Vyjayanthi Movies'in yapımcısı ve kurucusu Aswini Dutt tarafından destekleniyor. Kalki 2898 – AD. Perşembe günü Tamil, Telugu ve Hintçe olarak yayınlandı.