“20 Yıl Beklemek Zorunda Kaldım”

SuGiBi

New member
Rajkumar Hirani, Shah Rukh Khan ile bir etkinlikte.

Yeni Delhi:

Shah Rukh Khan’ın performansı Dunki sinema tutkunlarından övgü topluyor. Bu proje, süperstar ile Rajkumar Hirani arasındaki ilk işbirliğini işaret ediyor. Yönetmen yakın zamanda SRK’nın ekrandaki yeteneğini TV dizisinde ilk kez nasıl fark ettiğine dair bilgiler paylaştı. Sirk ve birlikte çalışmalarının neden yirmi yıl sürdüğünü açıkladı. Rajkumar Hirani, önceki günlerini hatırlatarak şunları paylaştı: “Daha fazla bilgi için daha fazla bilgi edinin. Mai film enstitüsü mein padhta tha. Sabka mücadelesine vahan yeh rehta hai ki bahar nikalke film banani hai aur banegi kaise? Yapımcı pek milega mı? Aktör pek milega değil mi? Ortak salona vahan ek, kabhi kabhi hum baitheke vaha TV dekhte the. Vahan ek din ek serisine chal rahi thi Circus. Aur usme ek sahne tha, platform pe. Ve bugüne kadar canlı bir şekilde hatırlıyorum. Çok iyi kamera açısı var. aur ek monolog sa chal raha tha. [Let me tell you a story. I was studying at the film institute, and there, everyone struggled with the idea of making a film and how it would happen. Who will be the producer? Who will be the actor? There was a common room where we would sometimes sit and watch TV. One day, a series was running. There was a scene on a platform, and I vividly remember it to this day. I even remember the camera angle. There was a monologue]”

“Ve tanımadığım bir aktör sahneye çıkıyordu. Maine dekha, maine kaha, ‘Bada kamal ka aktör hai yaar ye. Ab hum yahan se paas out honge, hamare saath Bachchan sahab (Amitabh Bachchan) thodi kaam kar lenge. Aktöre hai yaar, mai isko nazar mein rakhta hu. Mai nilkunga, aur mai isko yaklaşımı karunga, aur iske saath film banayenge.’ Shah Rukh Khan’ın yıldız yasağını kaldırması için daha fazla zaman harcamayın. Kullanmak için 20 saal karna pada bekleyin. [Onugördüğümde’Buaktörmuhteşem’dedimburadangeçtiktensonraBachchansir(AmitabhBachchan)ileçalışmayabaşlayacağızgibideğilBuiyibiraktöronagözkulakolacağımonayaklaşacağımvebirliktebirfilmyapacağız’MezunolduğumdaShahRukhKhanbüyükbiryıldızolmuştuBundansonra20yılbeklemekzorundakaldım”diyeeklediRajkumarHiraniahikayeyitamamlıyor[Onugördüğümde’Buaktörharikadedim’BuradanbayıldıktansonraBachchansir(AmitabhBachchan)ileçalışacakgibideğilizBuiyibiroyuncuOnagözkulakolacağımOnayaklaşacağımvebirliktebirfilmyapacağız’MezunolduğumdaShahRukhKhanbüyükbiryıldızolmuştuSonra20yılbeklemekzorundakaldım”RajkumarHiranigeçmişitamamlarkeneklendi[WhenIsawhimIsaid’ThisactorisamazingOncewepassoutofhereitisnotlikewewillgettoworkwithBachchansir(AmitabhBachchan)ThisisagoodactorI’llkeepaneyeonhimIwillapproachhimandwewillmakeafilmtogether’BythetimeIgraduatedShahRukhKhanhadbecomeahugestarAfterthatIhadtowaitfor20years”RajkumarHiraniaddedwhilecompletinghisstory[WhenIsawhimIsaid’ThisactorisamazingOncewepassoutfromhereitisnotlikewewillgettoworkwithBachchansir(AmitabhBachchan)ThisisagoodactorI’llkeepaneyeonhimIwillapproachhimandwewillmakeafilmtogether’BythetimeIgraduatedShahRukhKhanhadbecomeahugestarAfterthatIhadtowaitfor20years” RajkumarHirani addedwhilecompletinghisstory

Dunki Filmde SRK’nın yanı sıra Taapsee Pannu, Vicky Kaushal ve Boman Irani de önemli rollerde yer alıyor.