36’lık başbakanın gözyaşları: Ben beşerim kimi vakit eğlenceyi özlüyorum

SuGiBi

New member
36’lık başbakanın gözyaşları: Ben beşerim kimi vakit eğlenceyi özlüyorum Finlandiya Başbakanı son vakit içinderda özel kutlamalarda çekilen imgeleri niçiniyle kendini haklı çıkarmak zorunda kaldı. artık yalnızca ‘bir insandı’ dedi ve gözyaşlarına hakim olmadı ve mahremiyet hakkını savundu.

Sosyal Demokrat Başbakan Sanna Marin Finlandiya’nın Lahti kentinde partisi SDP’nin düzenlediği bir aktiflikte titreyen bir sesle konuşma yaptı. Konuşmasında “Ben beşerim ve kimi vakit bu kara bulutların ortasında neşeyi, ışığı ve eğlenceyi özlüyorum” dedi. Marin’in bu kelamları aktifliğe katılanlar tarafınca ayakta alkışlandı.

Marin, konuşmasında geçen haftanın kendisi için ‘gayet zor’ olduğunu söylemiş oldu. İnsanların siyasetçileri boş vakit aktivitelerinden fazla işlerine göre pahalandırmak istediğini söz etti.

Marin salı günü Helsinki’deki merkezinde çekilen bir fotoğraf için özür diledi. birinci vakit içinderda çevrimiçi hizmet Tiktok’ta yayınlanan ve ondan sonrasında Fin medyası tarafınca dağıtılan imajda, Finli bir influencer ve öbür bir bayan öpüşürken ve çıplak göğüslerini İngilizce ‘Finlandiya’ yazan bir işaretle kapatıyor. Marin “Fotoğraf uygunsuz, özür dilerim” dedi.