4 Gereçli Kaşarlı Pişi (Daha Yumuşağı Yok)

bencede

Active member
4 Gereçli Kaşarlı Pişi (Daha Yumuşağı Yok) Tanımı İçin Materyaller

  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 kabartma tozu
  • Aldığı kadar un
İçine koymak için;

  • Kaşar rendesi yahut küçük keserekte kullanabilirisiniz
Kızartmak için;

  • 1 su bardağı kadar sıvıyağ
4 Materyalli Kaşarlı Pişi (Daha Yumuşağı Yok) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Yoğurt ,tuz, kabartma tozunu bir kaba alın .
  2. Üzerine yavaş yavaş un koyun karıştırın.
  3. Ben birinci başta kaşıkla karıştırdım.Katılaşmaya başlayınca elimle yoğurdum .
  4. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur yapın .
  5. Portakal büyüklüğünde bezeler alın açın .
  6. Bardakla kesin ,peynir koyun kapatın .
  7. 1 su bardağı sıvı yağı tavada kızdırın ,hamurların hepsini bitirdikten daha sonra tek tek kızartın .
Çocuklar konutta fazlaca sevdi kesinlikle deneyin afiyet olsun ????.

4 Materyalli Kaşarlı Pişi (Daha Yumuşağı Yok) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst