bencede
Active member
4 Gereçli Kaşarlı Pişi (Daha Yumuşağı Yok) Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
4 Materyalli Kaşarlı Pişi (Daha Yumuşağı Yok) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 2 su bardağı yoğurt
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 kabartma tozu
- Aldığı kadar un
- Kaşar rendesi yahut küçük keserekte kullanabilirisiniz
- 1 su bardağı kadar sıvıyağ
Not EkleTanımı Yazdır
- Yoğurt ,tuz, kabartma tozunu bir kaba alın .
- Üzerine yavaş yavaş un koyun karıştırın.
- Ben birinci başta kaşıkla karıştırdım.Katılaşmaya başlayınca elimle yoğurdum .
- Ele yapışmayan yumuşak bir hamur yapın .
- Portakal büyüklüğünde bezeler alın açın .
- Bardakla kesin ,peynir koyun kapatın .
- 1 su bardağı sıvı yağı tavada kızdırın ,hamurların hepsini bitirdikten daha sonra tek tek kızartın .
4 Materyalli Kaşarlı Pişi (Daha Yumuşağı Yok) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı