4 Kişilik Yumuşak Pankek

bencede

Active member
4 Kişilik Yumuşak Pankek Tanımı İçin Gereçler

  • 1 su bardağı şeker
  • Yarım su bardağı yağ
  • 1 buçuk su bardağı süt
  • 2 su bardağı un
  • 1 paket vanilya
  • 2 çay kaşığı kabartma tozu
4 Kişilik Yumuşak Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Şeker, yağ ve sütü çırpıyoruz.
  2. Azar azar unu çırparak ekliyoruz akabinde vanilya ve kabartma tozuda koyup güzelce çırpıyoruz hamurumuz hazır.
  3. Pankeke uygun bir tavaya birinci kezinde fırça sayesinde sıvı yağ sürüyoruz ve bir yemek kaşığı yada küçük yarım kepçeyle azar azar hamurumuz dan döküyoruz. (diğerlerinde yağ sürmüyoruz. )
  4. Tek tarafları göz göz olunca ardını çevirerek pişiriyoruz.
  5. Tamamı bittiğinde servise hazır.
  6. İster bal, çikolata isterseniz meyve hatta kuruyemişle servis edebilirsiniz. Fındık teklifimdir
    ?
    afiyet olsun :).
4 Kişilik Yumuşak Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst