ABD’li müzikçi Della Miles uyardı: Kaygıları Türkiye’yi…

Aslıhan

Active member
Türkiye’yi aciz göstermek için başlatılan kelamda yardım kampanyasına birinci reaksiyon İrtibat Lideri Fahrettin Altun’dan gelmişti. Türk dostu, ABD’li müzikçi Della Miles de bu paylaşım için ikaz yaptı.

Ege ve Akdeniz’de ormanlarımız ve içerisinde yaşayan can dostlarımız günlerdir süren bir hücum ile hayatlarını yitiriyor. Tüm Türkiye büyük bir beraberlikle bunu yapan hainlere inat cansiperane bir uğraş sergiliyor. Devletimiz tüm araçları ve grupları ile 7/24 çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

PKK elebaşlarından Murat Karayılan’ın orman yakma talimatı ortadayken, terör örgütü PKK ile kontaklı olan “Ateşin Çocukları İnisiyatifi” isimli küme, orman yangınlarını üstlendiğini ilan etmişken bir anda toplumsal medyada bir yardım daveti dönmeye başladı.

Bağlantı Lideri Fahrettin Altun bu işin yurt haricinden ve tek merkezden organize edildiğini ‘ideolojik saiklerle,devletimizi aciz göstermek, devletmillet beraberliğimizi zayıflatmak emeliyle başlatıldığını’ belirtti…

Buna karşın kelamda kampanyaya dayanak verenlere ABD’li ünlü müzikçi ve kelam müellifi Della Miles’tan ikaz geldi. Miles, “PKK’yı destekleyen Avrupa ve Amerika ormanları yakarak Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışan PKK ve siz hala ‘Help Turkey’ diyerek PKK destekçilerinden yardım dileniyorsunuz. Yazık size” diyerek paylaşımda bulundu.