Aditi Rao Hydari “Bombay Evlerinin Çoğundan Daha Büyük” Bir Elbiseyle Banyoda Nasıl Gezindi?

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Aditi Rao Hydari geçen ay Cannes Film Festivali’nde parlak sarı fırfırlı balo elbisesi ile katılımcıları hayrete düşürdü. Oyuncu kadar güzeldi. Ancak her şey bir yana, bu uyum içinde banyo yapmak Aditi için bir “macera”dan başka bir şey değildi. Oyuncu, bir sohbet sırasında tuvalete “ev kadar büyük” (kendi deyimiyle) ağır balo elbisesiyle nasıl gitmeyi başardığını anlattı. OOTD’sini kolayca ve özgürce taşımaktan bahseden Aditi, “Bunu yapabileceğimi hissettim ama hayır. Sadece o elbisenin ağırlığını taşırken gergindim! (Bir ev kadar büyüktü), Bombay evlerinin çoğundan daha büyüktü” ve güldü.

Büyük elbiselerin lojistiği sorulduğunda, özellikle oturmak veya tuvalete gitmek gerektiğinde, oyuncu kahkahalara boğuldu. Aditi Rao Hydari ekledi: “Benim tarafımdan çekilmediği belli olan bir makara koydum, buna kararlılık deniyor.” Burada Aditi, Fransız Rivierası’ndan yayınladığı bir Reel’den bahsediyor. İçinde, Cannes’da temsil ettiği kozmetik devi L’Oreal’ın lansman etkinliğine hazırlanırken görülüyor. Elbisesi o kadar büyüktü ki, aktrisin hareket etmesi veya yürümesi gerektiğinde ekibinden iki veya üç üyenin izini taşıması gerekiyordu.

O balo elbisesiyle banyo yapmanın ne kadar büyük bir görev olduğunu paylaşan Aditi Rao Hydari, “L’Oreal lansmanından hemen önce ‘Sanam (stilisti)’ dedim! Gerçekten tuvalete gitmem gerekiyor.’ ‘Nasıl?! Unut gitsin, uslu dur Addu.’ ‘Hayır, tuvalete gitmeliyim’ gibiydim. Yani, gerçekleşen bir operasyon gibiydi. Yanıma iki kişi geldi ve Sanam artık ablam gibi ama umurumda değil ‘dönün’ dedim. Böyle yapmak zorundaydık. Başka yol yok. Yani o tuvalete sığmak (bir görevdi). Bu bir maceraydı.”

Şimdi, Aditi Rao Hydari’nin prestijli film festivalinden paylaştığı Makarayı da inceleyin.

Aditi Rao Hydari’nin balo elbisesi Michael Cinco’nun raflarındandı ve içinde ışık saçıyordu.

Aditi Rao Hydari kırmızı halıda mavi bir elbise giymişti.

İş açısından, oyuncu daha sonra görülecektir. Gandi Konuşmaları, Vijay Sethupathi, Arvind Swami ve Siddarth Jadhav ile başrolü paylaşacağı.