Aditi Rao Hydari ve Siddharth, Tekliflerin Basit Ama Çarpıcı Olabileceğini Kanıtlıyor. Resme bakın

SuGiBi

New member
Aditi Rao Hydari ve Siddharth'ın rüya gibi düğün fotoğrafları bizi yeniden masallara inandırdı. Düğün fotoğraflarına bakan hayranları, evlilik teklifinin ne kadar muhteşem olduğunu ancak hayal edebiliyorlardı. Ancak Aditi'nin son gönderisi herkesi şaşırttı.

Heeramandi oyuncusu, 2024'teki en özel anlarının Habersunu Instagram'da paylaştı; bu Haberda, Siddharth'ın dizinde heyecanlı bir Aditi'nin ona doğru eğildiği teklifinden bir an yer aldı.

Teklif, her ikisi de rahat giyindikleri için işleri basit tutmaya yönelik bir öğreticidir – Siddharth tişört ve kot pantolonla ve Aditi kurti ile kot pantolonla.

Buradaki yazıya göz atın:

Bilinmeyenler için Aditi ve Siddarth 2021'de Telugu filminin setlerinde buluştu. Maha Samudram.

Aditi daha önce bir yayın organıyla yaptığı röportajda teklifin ayrıntılarını paylaşmıştı.

“Birkaç yıl önce vefat eden büyükanneme en yakın kişiydim. Haydarabad'da bir okula başladı. Bir gün Siddarth, ona ne kadar yakın olduğumu çok iyi bildiğinden bana bunu görüp göremediğini sordu” diye anlattı.

Siddharth'ın sık sık dizine çöküp ayakkabı bağlarını bağlıyormuş gibi yaparak ona şaka yaptığını anlatan Adiiti, Siddharth nihayet evlenme teklif ettiğinde ilk başta buna inanamadığını belirtti.

“Dizinin üzerine çöktü ve ona 'Şimdi ne kaybettin? Kimin ayakkabı bağları açık?' diye sordum. Sürekli 'Addu, beni dinle' diyordu ve sonra beni çocukluğumun en sevdiğim mekanına, büyükannemin kutsadığı yere götürmek istediğini söyledi.”

Aditi Rao Hydari ve Siddharth, 16 Eylül'de Wanaparthy'deki 400 yıllık bir tapınakta samimi bir düğünde evlendiler. Çift ayrıca Rajasthan'da film endüstrisinden arkadaşları ve meslektaşlarının katıldığı ikinci bir tören düzenledi.