Alaya F'nin Fitness Seansındaki “En Acı Başarısızlığı”

SuGiBi

New member
Alaya F, fitness antrenmanı sırasında. (Resim izniyle: IANS)

Bombay:

Son zamanlarda hit filmde görülen oyuncu Alaya F Srikanthfitness antrenman seansından bir hata paylaştı. Çarşamba günü oyuncu, Instagram'ın Hikayeler bölümüne gitti ve jimnastik topuna çıkmaya çalışırken görüldüğü bir Haberyu paylaştı. Topun üstüne çıkmaya çalışırken dengesini kaybedip yere düştü. Şans eseri herhangi bir yaralanma olmadı ancak oyuncu düşme sonrasında acıyı hissetti.

Şöyle yazdı: “Şimdiye kadarki en acı verici başarısızlığım. (Bu nedenle eğitimli gözetim ve çarpma minderleri olmadan bunu evde denememeniz önemlidir). Bunu sesi açık olarak izleyin (sic).”

Oyuncu bir fitness tutkunu ve sağlıklı bir yaşam tarzına inanıyor. Artan sıcaklıklar nedeniyle Alaya daha önce IANS ile yaz için beslenmesindeki değişiklikler hakkında konuşmuştu. Oyuncu, gün boyunca minimum yaklaşık üç litre su tüketimiyle susuz kalmamaya özen gösterdiğini söyledi. Sabahları yumurtalı avokado tostu, küçük bir kase mango ve yanında güzel bir soğuk karpuz yemeyi seviyor.

Oyuncu, özellikle yaz aylarında “beslenmemin en önemli kısmının” su alımı olduğunu paylaştı. IANS'a şunları söylemişti: “Egzersizlerimin çoğunu vantilatör veya klima olmadan yapıyorum, bu da yaz aylarında çok terlediğim anlamına geliyor! “Bu yüzden sıvı alımı benim için çok önemli.”

“Gün içinde çok fazla su içiyorum ve bunu takip edip maksimuma çıkarmak için suyuma sağlıklı maddeler katmayı seviyorum. Sabahları spor yaparken yaklaşık 750 ml salatalık, nane ve limon suyunu bitiriyorum ve içine kolajen tozumu da ekliyorum” diye konuştu.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)