Alişan’ın vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş aylar daha sonra birinci sefer görüntülendi

Aslıhan

Active member
Temmuz ayında koronavirüse karşı uğraşını kaybeden Alişan’ın ağabeyi Selçuk Tektaş geri de acılı bir eş ve iki kız çocuğu bıraktı. Merve Tektaş’ın cenazedeki halleri bu biçimdelar yürekleri dağlamıştı. Uzun bir müddetdir gözlerden uzak olan Tektaş, aylar daha sonra birinci sefer görüntülendi. Lakin Merve Tektaş’ın acısı hala birinci günkü üzere yüzünden anlaşılıyordu.

41 yaşında koronavirüse yakalanan Selçuk Tektaş, bir aya yakın virüsle çaba etti. Ağır bakımına alınan lakin tüm müdahalelere karşın kurtarılamayan Selçuk Tektaş’ın mevt haberi ailesini ve sevenlerini yıkmıştı.

MERVE TEKTAŞ’IN CENAZEDEKİ YÜREKLERİ DAĞLAYAN O HALLERİ!

Cenazeye ayakta durmakta kuvvetlik çeken eşi Merve Tektaş’ın kelamları damga vurmuştu.

alişan ve merve tektaşın cenazedeki halleri

“ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SELÇUK”

“Ben senden razıydım Allah’tan senden razı olsun Selçuk. Beni bir gün bile üzmedin kırmadın…”
Tektaş’ın bu kelamları yürekleri dağlamıştı.

merhum selçuk tektaş eşi merve tektaş ve kızları

Kızları Ceylan ve Eyşan babalarının acısını amcaları Alişan’a sarılarak hafifçeletti. Alişan bu süreçte yengesini de yeğenlerini de bir an olsun yalnız bırakmadı.

alişan yeğenleri anne ve babası

Buse Varol, her gün eltisi ile vakit geçirdi. Lakin bu süreç ortasında Merve Tektaş hiç görüntülenmemişti.

merve tektaş selçuk tektaş alişanın kızı elizin doğumunda

MERVE TEKTAŞ AYLAR daha sonra BİRİNCİ DEFA GÖRÜNTÜLENDİ!

Geçtiğimiz gün Alişan’ın kızı Eliz’in doğum gününde aylar daha sonra birinci sefer görüntülendi. Elindeki S harfi ve yüzündeki üzgün söz dikkatlerden kaçmadı.

merve tektaş cenaze daha sonrası birinci kere görüntülendi