Amitabh Bachchan Yeni Mobil Platform Aracılığıyla Dünya Çapındaki Hayranlarıyla Bağlantı Kurmaya Hazırlanıyor

SuGiBi

New member
Bu görüntü Instagram'da paylaşıldı (nezaket: amitabhbachchan)

Bombay:

Megastar Amitabh Bachchan, çeşitli yerlerden hayranların ve iyi dilekçilerin onunla bağlantı kurmasına olanak tanıyan mobil bir platform inşa ediyor. Sinema ikonu günlük blogunda ayrıntıları paylaştı. “Pazar günü özel etkinlikleri yapıldı ve neşeyle tüketildi… ve bir platform, mobil bir platform inşa edebilmek için çaba sarf edildi, böylece bölgedeki hayranlar ve iyi dilekçiler görme fırsatına sahip oldular… tekerlekleri takmak için. “İyi dileklerde bulunanlara daha yakın ve dolambaçlı bir şekilde hareket ediyor.”

Her pazar Mumbai'deki evinin önünde hayranlarıyla buluşan tiyatrocu, ilk girişiminin işe yaramadığını paylaştı. “Denedim ama işe yaramadı… imalat departmanının daha fazla çaba göstermesi gerekiyor…!” dedi.

Sosyal medyanın hevesli bir kullanıcısı olan Big B, işi ve kişisel hayatıyla ilgili güncellemeleri hayranlarıyla düzenli olarak paylaşıyor. Oyuncu daha önce blogunda tanıtım çalışmalarından uzak durduğunu paylaşmıştı. “Tanıtım işlerine katılmaktan çekindiğim bir şey… ama en mütevazi Yapım ekibinin hatırı için… ve özellikle de Başkanın kızları tarafından yönetilen bir ekip için… bu bir gerekçedir.” kişisel tercihlerin ötesinde… Ve…” dedi.

Yaklaşan çalışmaları hakkında konuşan Amitabh, bir sonraki filminin vizyona girmesini sabırsızlıkla bekliyor. Kalki MS 2898Nag Ashwin'in yönettiği.

Filmde ayrıca Kamal Haasan, Prabhas, Deepika Padukone ve Disha Patani rol alıyor. MS 2898'de kıyamet sonrası bir dünyada geçen ve Hindu mitolojisinden ilham alan oyun, Kalki MS 2898 Vishnu'nun günümüz avatarı etrafında dönüyor. Filmde Big B, Hindu destanı Mahabharata'nın güçlü figürü Ashwatthama'yı canlandıracak.

Kalki MS 2898 27 Haziran'da vizyona girmesi planlanıyor.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)