Anıl ve Sunita Kapoor’un 50. Yıldönümü Dilekleri “Sevgi Dolu”

SuGiBi

New member
Anil ve Sunita Kapoor’un geri dönüşü. (nezaket: kapoor.sunita)

Yeni Delhi:

Anil Kapoor ve eşi Sunita Kapoor, gerçek aşkın tanımıdır. “11 yıllık flört” ve 39 yıllık evliliğin ardından çift, 50. yaşlarını kutluyor.inci yıldönümü bugün Çift, sosyal medya hesabından bazı hatıralarının yanı sıra daha önce görülmemiş fotoğraflarını da paylaştı. Anil Kapoor, 50 yıl önce başlayan aşk hikayelerini anlattı. Oyuncu, resimlerin yanı sıra, “Sevgiyle geçen 50 yılımız kutlu olsun Sunita! İşte hayal edebileceğimiz en destansı aşkın başrol oyuncusu olmak… 50 yıl önce başlayan ve sonsuza kadar yaşayacak bir aşk hikayesi! 39 yıllık evliliğe ve 11 yıllık benimle çıkmaya rağmen aklı başında kalmayı nasıl başardığını asla anlayamayacağım! Sabrınız ve bağlılığınız hakkında türküler yazsınlar.”

“Yine de, yarım on yıl sonra, bir şey değişmedi… Bir odaya her gelişinde hala nefesimi kesiyorsun! Biricik, şimdi ve sonsuza dek mutlu yıldönümleri!” oyuncuyu kırmızı kalp simgesiyle ekledi.

Anıl Kapoor’un bu dileği, eşi Sunita Kapoor’dan yürekleri ısıtan bir yanıt aldı. Sunita Kapoor, “Seni sonsuza dek seviyorum,” yorumunu yaptı.

Sunita Kapoor da aktör için yaptığı yıldönümü gönderisiyle ailesini ve arkadaşlarını mutlu etti. “Seninle 39 yıldır evli, Anıl Kapoor, 11 yıllık kur yapıyor,” diye yazdı ve ekledi, “Zaman nasıl da uçup gidiyor! Mutlu yıllar koca! Hayatımı kolaylaştırdığın, iyileştirdiğin, mutlu ettiğin için teşekkür ederim. İşte bizim için, aşkımız için, maceralarımız için, kalplerimiz için ve sonsuza dek… Seni sonsuza dek seviyorum.”

Söylemeye gerek yok, Anil ve Sunita Kapoor’un bu duygusal gönderileri, Bollywood arkadaşlarına büyük çift hedefleri verdi. Birçok kişi ikilinin 50. yaş günlerini de kutladı.inci Yıldönümü yorum bölümünde. Çiftin kızı, yapımcı Rhea Kapoor, “Bu resme bayıldım” yazarken, baldızları Maheep Kapoor, “Mutlu yıldönümleri… parti nerede?” yorumunu yaptı.

“Awwwwww #çift goller. Mutlu Yıldönümleri Anil Kapoor, Sunita Kapoor,” yorumunda bulundu Shilpa Shetty ve Bhumi Pednekar, “Mutlu yıldönümleri efendim ve hanımefendi.” Karan Johar tarafından yapılan bir yorum, “Vay canına!!! Bu çok, çok, çok sevimli ve sevgi dolu.” Raveena Tandon çifte şöyle diledi: “İkinizin de mutlu yıldönümleri!!!! Tanrı sizi korusun ve her zaman sevgi ve mutluluk!”

Fatima Sana Shaikh, “Siz birlikte çok güzelsiniz” yazdı, Anupam Kher ise “Mutlu yıldönümleri canlarım!” Shilpa Shirodkar’ın tepkisi, “Size ve Anıl’a çok mutlu bir yıl dönümü, bolca sevgi ve mutluluk diliyorum” dedi. Chunky ve eşi Bhavana Pandey, çifte “mutlu yıllar” diledi ve bazı siyah kalplerin yanı sıra tokuşturan bardak emojileri bıraktı.

Anil Kapoor, 1984 yılında Sunita ile evlendi. Onlar aktris Sonam Kapoor, aktör Harsh Varrdhan Kapoor ve yapımcı Rhea Kapoor’un ebeveynleri.