Anne-baba adayı Hailey ve Justin Bieber'a ayak uydurmak. Yeni Resimleri Gör

SuGiBi

New member
Justin Bieber ve eşi Hailey. (nezaket: justinbieber)

Delhi:

Justin Bieber ve Hailey kesinlikle en tatlı ebeveynler. Çift, yaklaşık iki hafta önce ilk hamileliklerini duyurdu. Uluslararası şarkıcılık hissi Cuma günü, Hailey'nin karnını gösteren yeni bir dizi fotoğraf paylaştı. İlk karede ikisi birbirini öpüyor. Daha sonra kameraya poz veriyorlar. Ah, bir de müstakbel babanın bazı mutlu anları var. Az önce kolektif bir “ayyy” sesi mi duyduk? Gönderiye tepki gösteren şarkıcı El Malilla, “Woawwww” yazdı. DJ Tay James, “Popps ve Momma” dedi. Şarkıcı Justine Skye, “Ate” yorumunu yaptı.

Kaçırmış olabilirsiniz diye söylüyorum, 10 Mayıs'ta Justin Beiber hamileliği duyurmak için Instagram'a bir dizi fotoğraf ve Haber yükledi. Aşağıdaki albüme göz atın:

Hailey, Ekim 2023'te GQ'ya anneliğin “dört gözle beklediğim bir şey olduğunu” söyledi. Aynı zamanda çok özel ve samimi bir şey. Yeri geldiğinde gelecek olan bir şey. Ve dürüst olmak gerekirse, günün sonunda insanların bu kadar umursaması çok komik. “Bırakın ben vücudumla yapmak istediğimi yapayım, siz de vücudunuzla yapmak istediğinizi yapabilirsiniz; bırakın öyle olsun.”

Justin Bieber ve Hailey 2018 yılında evlendiler. Hailey, iş açısından birçok başarılı tasarımcının podyumlarında yürüdü ve New York Moda Haftası, Paris Moda Haftası ve Milano Moda Haftası'nın bir parçası oldu.

Bu arada Justin Bieber, dünya çapındaki izleyicileri aşağıdaki gibi parçalarla büyüledi: Bebek, Güzellik Ve Bir Ritim, Favori Kız, Şeftali, Yalnız, Nefis, Niyetler, Erkek Arkadaş, Yüzümden Uzak, ve daha fazlası. Şarkıcı, 2022 yılında ABD, Kanada, Avrupa ve Brezilya'nın çeşitli yerlerini gezdiği Justice World Tour ile hayranlarını etkiledi. On yılı aşkın kariyeri boyunca Justin, En İyi Dans Kaydı Grammy Ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.