Anurag Kashyap, Vikram’ın Kennedy’ye Yanıt Vermediğini Söyledikten Sonra, İkisi Arasında Bir Twitter Alışverişi

SuGiBi

New member
Vikram bu resmi paylaştı (nezaket: ithe_real_chiyaan)

Chennai/Cannes:

Güney yıldızı Vikram Pazartesi günü, film yapımcısının kendisi için onunla iletişime geçmeye çalıştığını öğrendikten sonra Anurag Kashyap’ı “hemen” aradığını söyledi. kennedy.

Haber kaynağı Film Companion ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda Kashyap, gerçek adı Kennedy John Victor olan Vikram’ın son filminde unvanlı suikastçıyı oynamak için ilk tercihi olduğunu, ancak oyuncunun “hiç yanıt vermediğini” söyledi.

Film yapımcısına yazdığı uzun bir Twitter notunda Vikram, yönetmenin bir proje için kendisiyle temasa geçmeye çalıştığını öğrenir öğrenmez Kashyap’ı aradığını söyledi.

“Sevgili @anuragkashyap72… Arkadaşlarımız ve sosyal medyadaki geçmiş olsun dileklerimiz için bir yılı aşkın bir süre önceki sohbetimize tekrar dönelim.

“Başka bir oyuncudan bu film için bana ulaşmaya çalıştığını ve sana cevap vermediğimi hissettiğini duyunca hemen seni aradım ve bana hiçbir mail ya da mesaj gelmediğini söyledim. Benimle iletişime geçtiğiniz mail adresi artık aktif değildi ve bundan yaklaşık 2 yıl önce numaram değişmişti” Ponniyin Selvan yıldız yazdı.

Vikram daha sonra yapımcıya “iyi günler” diledi ve kendi adını taşıyan film için heyecanlandığını söyledi.

“O telefon görüşmesinde de söylediğim gibi, filminiz için çok heyecanlıyım. kennedy ve daha da fazlası çünkü benim adıma sahip. Şimdiden iyi zamanlar dilerim. Kucak dolusu sevgiler. Chiyaan Vikram namı diğer Kennedy” diye ekledi.

Kesinlikle doğru hocam. Bilgi olsun diye başka bir oyuncudan kendisine ulaşmaya çalıştığımı öğrenince direkt beni aradı ve farklı bir WhatsApp numarası olduğunu anladık. Bana ulaşmam için doğru bilgilerini verdi ve hatta ilgi gösterdi… https://t.co/1xmImitvHY

— Anurag Kashyap (@anuragkashyap72) 22 Mayıs 2023
Kashyap, şu anda Cannes Film Festivali’ne katılıyor kennedy Gece Yarısı Gösterimleri bölümünde prömiyeri yapılacak olan filmin başrolü Rahul Bhat oldu.

“Aslında bu filmi yazarken aklımda belirli bir oyuncu vardı… Filmin adı Kennedy Projesi idi. Chiyaan Vikram. Chiyaan Vikram’ın gerçek adı Kennedy. Ona ulaştım. Hiç cevap vermedi. O zaman, ben yapımcı Rahul’a ulaştı” dedi.

kennedy yozlaşmış bir polis gücü için çalışan ve çözülmesi gereken puanları olan ünlü karakteri konu alan bir kara gerilim filmi. Filmde ayrıca Sunny Leone de yer alıyor.