Anurag Kashyap’ın Kızı Aaliyah Şimdi Nişanlı. Bali’den Resimlere Bakın

SuGiBi

New member
Aaliyah Kashyap bu görüntüleri paylaştı. (nezaket: aaliyah)

Yeni Delhi:

Film yapımcısı Anurag Kashyap’ın kızı Aaliyah şimdi nişanlı. Cumartesi akşamı Instagram profilinde nişanlısı Shane Gregoire ile fotoğraflar yayınladı. Resimler Bali, Endonezya’dan. İlk resimde Aaliyah nişan yüzüğünü sergiliyor. İkinci çekim, Shane Gregoire’ı öpmesidir. Gönderiye “Eeee bu oldu. En iyi arkadaşım, partnerim, ruh eşim ve şimdi de nişanlım. Sen benim hayatımın aşkısın. Bana gerçek ve koşulsuz sevginin nasıl bir his olduğunu gösterdiğin için teşekkür ederim. Sana evet dediğim için teşekkür ederim.” yaptığım en kolay şeydi ve hayatımın geri kalanını seninle geçirmek için sabırsızlanıyorum aşkım.”

Aaliyah, “Seni sonsuza kadar ve her zaman nişanlım olarak seviyorum (hala sana bu şekilde AAHHHH dediğime inanamıyorum)” başlığına ekledi. Aaliyah’ın şu anda filminin çekildiği Cannes’da bulunan babası Anurag Kashyap kennedy gösterilecek, gönderiye kalp emojileri ile birlikte “Tebrikler” şeklinde yorum yapıldı. Bu sırada Aaliyah’ın nişanlısı Shane, paylaşımına “Hayatımın aşkıyla nişanlandığım için çok minnettarım. Seni şimdi ve sonsuza kadar seviyorum.”

Bu sırada Shane, aynı fotoğrafları Instagram’da paylaştı ve şöyle yazdı: “Hayatımın aşkı Aaliyah Kashyap ile nişanlandığım için mutluyum. Seninle tanışmadan önce her gün aradığım kişi sensin. Seninle ilk kez konuştuğumda, tüm yerler arasında FaceTime’da, seni hemen kalbimdeki kız olarak tanıdım. Sen benim en iyi arkadaşım, nişanlım ve sevgilimsin. Seni şimdi ve sonsuza kadar seviyorum ve geri kalanını geçirdiğim için çok mutluyum. seninle ömrümün.” Ayrıca Hinge’da tanıştıklarından bahsettiği bir Haber da yayınladı. Ayrıca ilk karşılaşmalarının nasıl olduğunu da hatırladı.

Shane’in gönderisine buradan bakın:

Aaliyah, Anurag Kashyap’ın eski eşi ve film editörü Aarti Bajaj ile olan kızıdır.

Anurag Kashyap, en çok şu filmleri yönetmesiyle tanınır: Dev.D, Gangs Of Wasseypur (her iki bölüm), Mukkabaaz, Lust Stories, Ghost Stories, Choked: Paisa Bolta Hai, Manmarziyaan, diğerleri arasında. Bir sonraki projesi kennedydevam eden Cannes Film Festivali’nde gösterilecek olan.