Filmin fragmanında Anushka Shetty. (Nezaket: AnushkaShetty)
Yeni Delhi:
Anushka Shetty’nin Bayan Shetty Bay Polishetty 7 Eylül’de vizyona girdi. Şimdi oyuncu, “#MSMPrecipechallenge”. Kullanıcılardan en sevdikleri tarifleri paylaşmalarını istedi. Eğlenceye en son katılan süperstar Ram Charan. Tatbikatın bir parçası olarak aktör, en sevdiği tarifi X’te (eski adıyla Twitter), Nellore’un Chepala Pulusu’nu paylaştı. Ram Charan ayrıca çocukluk arkadaşı Rana Daggubati’yi de aday gösterdi. Başlıkta Ram Charan şunları yazdı: “Bu mücadeleye hazırım ve işte benim yarışmaya girişimim. #MSMPRecipeChallenge. Benim favorim #ChepalaPulusu Rana Daggubati’yi eğlenceye davet ediyorum
) İşte ekibe başarılar diliyorum #MissShettyMrPolishetty Yarınki yayın için en iyi dileklerimle.
Ram Charan’ın gönderisine buradan göz atın:
Şimdi Prabhas’ın buradaki gönderisine bakın:
Bayan Shetty Bay Polishetty Ayrıca Naveen Polishetty’yi de canlandırıyor.
Yeni Delhi:
Anushka Shetty’nin Bayan Shetty Bay Polishetty 7 Eylül’de vizyona girdi. Şimdi oyuncu, “#MSMPrecipechallenge”. Kullanıcılardan en sevdikleri tarifleri paylaşmalarını istedi. Eğlenceye en son katılan süperstar Ram Charan. Tatbikatın bir parçası olarak aktör, en sevdiği tarifi X’te (eski adıyla Twitter), Nellore’un Chepala Pulusu’nu paylaştı. Ram Charan ayrıca çocukluk arkadaşı Rana Daggubati’yi de aday gösterdi. Başlıkta Ram Charan şunları yazdı: “Bu mücadeleye hazırım ve işte benim yarışmaya girişimim. #MSMPRecipeChallenge. Benim favorim #ChepalaPulusu Rana Daggubati’yi eğlenceye davet ediyorum
Ram Charan’ın gönderisine buradan göz atın:
Rana Daggubati de bu teklifi kabul etti:#MSMPrecipechallenge”. Oyuncu, X’teki bir gönderide en sevdiği Hyderabadi Biryani tarifini paylaştı. Rana Daggubati şöyle yazdı: “Meydan okuma kabul edildi. İşte benim seçimim #MSMPRecipeChallenge -en sevdiğim #HyderabadiBiryani. Bu mücadeleyi şimdi hayranlara açıyoruz. #MissShettyMrPolishetty hakkında harika şeyler duyuyorum. Filmi izlemek için sabırsızlanıyorum!” Rana Daggubati, Baahubali dizisinde Anushka Shetty ile birlikte rol aldı.Bu mücadeleye hazırım ve işte bunun için girişimim #MSMPRecipeChallenge.
benim favorim #ChepalaPulusu
davet ediyorum @RanaDaggubati eğlenceye katılmak için)
İşte ekibine diliyorum #MissShettyMrPolishetty Yarınki yayın için en iyi dileklerimle.@MsAnushkaShetty@NaveenPolishety… pic.twitter.com/rQxWYldXpj
— Ram Charan (@AlwaysRamCharan) 6 Eylül 2023
# ile başlıyoruzMSMPRecipeChallenge, Anushka Shetty onu aday gösterdi Baahubali başrol oyuncusu Prabhas. Aktris şunu yazdı: “Bir şefi canlandırıyorum Bayan Shetty Bay Polishetty çok eğlenceliydi… Bugün en sevdiğim tarifimi hepinizle paylaşmak ve yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. #MSMPRecipeChallenge…Hepimizin bildiği gibi yemeği seven ve başkalarını beslemeyi seven Prabhas’tan başkasıyla bu mücadeleyi başlatmayı çok isterim. En sevdiği tarifi bizimle paylaşması ve mücadeleye devam etmesi için onu etiketliyorum. Hepiniz #MSMPrecipechallenge’a katılıp favori tariflerinizi benimle paylaşarak bu mücadeleyi kabul ederseniz çok sevinirim.”Meydan okuma kabul edildi. İşte benim seçimim #MSMPRecipeChallenge –
benim favorim #HyderabadiBiryani![]()
Bu mücadeleyi şimdi hayranlara açıyoruz ????
Hakkında harika şeyler duymak #MissShettyMrPolishetty. Filmi izlemek için sabırsızlanıyorum! @MsAnushkaShetty@NaveenPolishety… pic.twitter.com/vMOR5p99RA
— Rana Daggubati (@RanaDaggubati) 7 Eylül 2023
Şimdi Prabhas’ın buradaki gönderisine bakın:
Bayan Shetty Bay Polishetty Ayrıca Naveen Polishetty’yi de canlandırıyor.