“Apne Aap Ko Serious Mat Lo”

SuGiBi

New member
Fotoğraf Janhvi Kapoor tarafından Instagram'da paylaşıldı. (kaynak: JanhviKapoor)

Delhi:

Casusluk gerilim filmi Ulajh'ın tanıtımlarıyla meşgul olan Janhvi Kapoor, Mashable India ile yaptığı bir röportajda, yıldız çocukken sosyal medyada trollerin kurbanı olmaktan bahsetti. Troller ve çevrimiçi nefretle nasıl başa çıktığı sorulduğunda, Janhvi Kapoor, “Apne aap ko serious mat lo (Kendinizi çok ciddiye almayın), ye jo social media ke culture mai if you are a public character or not a public character ye trolling hona logo ka comment karna nahi karna ye hote raheta hai (kamu figürü olmasanız bile, insanlar sizi sosyal medyada troller). önemi).

Janhvi Kapoor ekledi, “Jin cheeso ke liye meri tarif kar rahe hai, kal unhi cheeso ke liye mujhe gali de denge toh kya mai ghar pe baith ke rone wali hu (İnsanlar sizi bazı şeyler hakkında övüyorlar ve benzer şeyler için sizi trollüyorlar. Bunun için ağlayayım mı?) Yani kendinize nasıl baktığınız daha önemli.”

Daha önce, Dhadak oyuncusu gençken adet döngüsü sırasında yaşadığı ruh hali değişimlerinden ve bunun romantik ilişkisini nasıl etkileyeceğinden Hauterrfly ile yaptığı bir röportajda bahsetmişti. İlk kalp kırıklığından bahseden Janhvi, aynı kişinin kendisiyle barıştığını söyledi. Janhvi, “Hayatımda yalnızca bir kez gerçek anlamda kalp kırıklığı yaşadım ama aynı kişi geri geldi ve kalbimi bir araya getirdi. Yani her şey yolundaydı.” diye hatırladı.

Hormonal değişikliklerinin ilişkisini etkilediği günleri hatırlayan Janhvi, “Adet dönemlerimin olduğu birkaç yılda, her ay bu kişiyle ayrılıyordum. İlk iki veya üç ay şokta oluyordu, ancak “Ondan sonra, 'Evet, tamam' diyordu ve iki gün sonra, ona ağlayarak geri dönüyor ve özür diliyordum. Beynimin neden böyle çalıştığını anlayamıyordum. Çok aşırıydı.” dedi.

Ulajh'da ayrıca Adil Hussain, Rajesh Tailang, Rajendra Gupta ve Jitendra Joshi yer alıyor. Film, Knock, Knock, Knock adlı kısa filmi yönettiği için Ulusal Ödül kazanan Sudhanshu Saria tarafından yönetildi. Ulajh, Junglee Pictures bayrağı altında Vineet Jain tarafından üretildi ve Amrita Pandey tarafından ortak yapımcı olarak üstlenildi.