Arjun Kapoor'un doğum günü partisinin içi. Rahibe Anshula'nın Gönderdiği Video

SuGiBi

New member
Arjun Kapoor Haberdan bir kare. (nezaket: anshulakapoor)

Delhi:

Bugün 39. yaş gününü kutlayan Arjun Kapoor, ailesinden büyük sevgi gördü. Arjun'un kız kardeşi Anshula Kapoor, erkek kardeşinin birkaç eski fotoğrafını paylaştı ve altına “Bir numaramın doğum günü kutlu olsun” yazdı. Ayrıca dün gece ailesi ve Arjun'un arkadaşlarıyla yapılan kutlamalardan bir Haber paylaştı. Videoda ayrıca Varun Dhawan'a da bir göz attık. Anshula Kapoor şöyle yazdı: “En şiddetli koruyucum, ilk zorbam, ilk güreş arkadaşım, en gürültücü amigo kızım, tüm hayallerimi gerçekleştiren kişi.. en büyük kalbe sahip adam.. bu yıl senin için dileğim inanmayı asla bırakmamandır Kendinizde ve üstesinden gelme ve yeniden yükselme yeteneğinizde, hayatınız olmasını hayal ettiğiniz her şeye dönüşür, endişeleriniz azalır, kahkahalarınız daha sesli olur, gülümsemeleriniz büyür ve hiçbir zaman taşıyamayacağınız kadar yük taşımak zorunda kalmazsınız.”

Anshula Kapoor, başlığına şunları ekledi: “Umarım içinizdeki ateş asla sönmez, ancak size yükselmeye devam etme gücü verir. Bana nazik bir insan olmanın ne demek olduğunu örnek olarak gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Beni bu şekilde sevdiğiniz için teşekkür ederim. Her zaman hayallerimin peşinden koşmama izin verdiğin, arkamı kolladığın ve boğulduğumu hissettiğimde beni ayakta tuttuğun için teşekkür ederim. Sen en iyinin en iyisini, tüm neşeyi ve kalbinin taşıyabileceği tüm sevgiyi hak ediyorsun. Seni sonsuza kadar seviyorum.”

Anshula Kapoor'un gönderisine buradan göz atın:

Janhvi ve Khushi Kapoor, Boney Kapoor'un aktris Sridevi'den olan kızlarıdır. 2018 yılında bir aile etkinliğine katılmak üzere gittiği Dubai'de hayatını kaybetti. Film yapımcısı daha önce Mona Kapoor ile evliydi ve ondan iki çocuğu vardı: Anshula ve Arjun Kapoor. Mona Kapoor 2012 yılında kanserden öldü.