“Bana hiçbir şey söylemedi”

SuGiBi

New member
Sonakshi Sinha bu görseli paylaştı. (nezaket: aslisona)

Delhi:

Sonakshi Singa'nın bu ayın sonlarında uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Zaheer Iqbal'e 'evet' demeye hazır olduğu bildiriliyor. Düğün söylentileri arasında aktrisin babası ve aktör-politikacı Shatrughan Sinha da aynı konuyu açtı. Zoom'a verdiği röportajda, düğün planlarından henüz haberi olmadığını ve kendisine bilgi verilmesi halinde çiftin bereketleneceğini belirtti. “Şu anda Delhi'deyim. Seçim sonuçlarından sonra buraya uçtum. Kızımın planları hakkında kimseyle konuşmadım. Yani sorunuz şu: Evleniyor mu? Cevap şu ki, o evlenmedi.” Bana bu konuda hiçbir şey söylemedin.”

Shatrughan Singa şöyle devam etti, “Main bhi utna hi jaanta ho jitna main media maine padha hai (bu konuda medyanın bana söylediği kadarını biliyorum). Eğer bana güven verirse, eşim ve ben çifte veririz. Onun her zaman mutlu olmasını diliyoruz. Onun kararına tamamen güveniyoruz. Hiçbir zaman anayasaya aykırı veya yasa dışı bir karar vermeyecektir, kendi kararlarını verme hakkına sahiptir.”

“Bununla birlikte şunu da söylemek isterim ki, ne zaman kızım evlense, baaraatın önünde dans etmek isterim. Yakın çevrem bana neden bundan haberim olmadığını soruyor ve medya da bunu yapıyor. Bunun farkındayım. Söyleyebileceğim tek şey, aaj kal ke bacche rıza nahin lete maap-baap ke, sirf bilgilendirmek karte hain (bugünlerde çocuklar ebeveynlerinden izin istemiyor, sadece bilgilendirilmeyi bekliyorlar). “diye sözlerini tamamladı aktör.

Bilmeyenler için düğün söylentileri, India Today'in Sonakshi Sinha ve Zaheer Iqbal'in 23 Haziran'da evlenmeye hazır olduklarını bildirmesinin ardından başladı. Rapora göre, yakın arkadaşlar, aile üyeleri ve Heeramandi oyuncular davet aldı. Düğün davetiyesi, “Söylentiler doğru” yazan bir dergi kapağını andırıyor. Düğün kutlamalarının Mumbai'deki Bastian'da yapılacağı bildiriliyor.

ICYDK: Sonakshi ve Zaheer'in 2020'den beri çıktıkları söyleniyor. 2022 filminde ekran alanını paylaşmışlardı. Çift XL. Ayrıca müzik Habersunda da yer aldılar Jodi Gişe Rekortmeni geçen sene.