Bobby Deol'a Göre Kardeşi Sunny Deol “Süpermen Kadar Güçlü”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (Resim iambobbydeol'un izniyle)

Deol kardeşler Sunny Deol ve Bobby Deol, programın son bölümüne konuk oldu. Büyük Hint Kapil Gösterisi. İkili, Netflix programında komik anekdotlardan duygusal anlara kadar hayatlarının birçok yönünü anlattı. Sohbet sırasında Bobby Deol, ağabeyinin ne kadar “Süpermen kadar güçlü” olduğundan da bahsetti. Aktör şunları paylaştı: “Gerçek hayatta Süpermen gibi gerçekten güçlü biri varsa o da budur. bhaiya (Güneşli). Onunla karşılaştırılabilecek güce sahip birini hiç görmedim. Birkaç kez sırt ameliyatı geçirmesine rağmen, birini kaldırması gerektiğinde (ateş sırasında) kaldırıyor. “Onları sanki hiç ağırlıkları yokmuş gibi zahmetsizce kaldırıyor”

Bobby Deol ayrıca Sunny Deol'un gücünü gösteren bir olayı da paylaştı. “Birkaç gün önce (evde) yürüyüş yapmak için alt kata indiğimde, evin penceresinin açık olduğunu fark ettim. bhaiya'nın araba çatlaktı. Diğerlerine 'Nasıl oldu? Üzerine Hindistan cevizi mi düştü?' 'Hayır' dediler. Güneşli Sahab sinirlendi ve ona vurarak çatlamasına neden oldu.' “Bu bir gerçek.”

Geçen yıl tüm Deol klanı için keyifli bir yıldı. Başlangıç olarak Dharmendra, Karan Johar'ın filmindeki rolüyle büyük beğeni topladı. Rocky Aur Raani Kii Prem Kahaani. Bu başarının ardından Sunny Deol'un Gadar 2 gişede büyük bir başarı elde ettiği ortaya çıktı. Son olarak Aralık ayında Sandeep Reddy'nin Vanga filminde Bobby Deol'un düşman karakterini canlandırması yer aldı. Hayvan hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden sevgi aldı. Geçtiğimiz yılı değerlendiren Bobby Deol şunları ekledi: “Kardeşimin 22 yıl sonra beklediği gerçeğinden dolayı mutluyum. Gadar. Ve aynı yıl ilk olarak babamın filmi oldu [Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani]ve oynadığı rol, başka kimsenin bunu bu şekilde yapabileceğini sanmıyorum. Sonra filmim büyük bir hit oldu! Bugün babamın gözlerindeki mutluluğu görüyorum.”

Bobby Deol şöyle devam etti: “Bir hafta sonra döndüğümü hatırlıyorum ve babam (Dharmendra) Instagram'da meşguldü ve şöyle dedi: 'Bob, insanlar sana deli oluyor!' 'Ben senin oğlunum' dedim. Şansları var mı?”

Bobby Deol bundan sonra bunun gibi projelerde görülecek Kanguva, Hari Hara Veera Malluvesaire NBK109.