Bomlet

bencede

Active member
Bomlet Tanımı İçin Materyaller

  • 2 yumurta
  • 3 yemek kaşığı süt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Ortası için; rastgele bir eriyen peynir
Bomlet Tanımı Yapılışı

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Yumurtaların akını ve sarısını ayırıyoruz. Akını köpük kıvamına gelene kadar çırpıyoruz.
  2. Sarıları, sütü ve tuzu karıştırıp akına ekliyor ve yavaşça karıştırıyoruz ki köpük kıvamı bozulmasın.
  3. Yağlanan tavaya alıp kapağını kapatıyoruz.
  4. Burada kıymetli olan kapağı açmamak. daha sonrasında peyniri ekleyip afiyetle yiyoruz. Afiyet olsun. Görüntülü gösterim için instagram eceaslnnn.
 
Üst