Boşanma Söylentileri Arasında Jennifer Lopez Yaz Turunu İptal Etti: “Tamamen Gönül Hastası ve Yıkılmış”

SuGiBi

New member
Jennifer Lopez bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: jlo)

Jennifer Lopez Cuma günü yaptığı açıklamada, aktör-kocası Ben Affleck'ten ayrıldığına dair söylentiler dolaşırken ailesiyle daha fazla zaman geçirmek için yaz turnesini iptal ettiğini söyledi. Şarkıcının ve organizatörünün duyurusu, birden fazla tarih içeren etkinlik satışlarının zayıfladığı yönündeki raporların ardından geldi. Cuma günü hayranlarına gönderdiği “On the JLo” haber bülteninde turun iptal edildiğini açıkladı.

Lopez, “Seni hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm ve yıkıldım. Lütfen şunu bil ki, bunun kesinlikle gerekli olduğunu hissetmeseydim bunu yapmazdım.” diye yazdı.

“Söz veriyorum bunu telafi edeceğim ve hep birlikte yeniden birlikte olacağız. Hepinizi çok seviyorum. Bir dahaki sefere görüşmek üzere…”

E-postada ayrıca tur organizatörü Live Nation'ın “Jennifer çocukları, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte olmak için zaman ayırdığını” belirten bir mesaj da yer aldı.

İptal, turda tarihlerin kesilmesi ve son albümüne odaklanmak yerine en iyi hitler turu olarak yeniden markalanması da dahil olmak üzere turda yapılan bir dizi ayarlama ve kısıtlamanın ardından geldi.

Ama aynı zamanda Lopez ve Affleck'in bariz sorunlarının magazin ve eğlence basınına hakim olması da beraberinde geliyor. Raporlar, ilk ilişkilerinin sona ermesinden neredeyse yirmi yıl sonra, 2022'de evlenen çiftin Los Angeles'ta ayrı yaşadığını öne sürüyor.

People Dergisi iki ülke arasındaki ilişkileri anlattı Şerefiye Avcılığı yıldız, 51 ve Yerde 54 yaşındaki şarkıcı, şöhrete farklı yaklaşımları nedeniyle gergindi.

Dergi, adı açıklanmayan bir kaynağın “Kalbini hayranlarına ve dünyaya açmayı seviyor” dediğini aktardı. “O daha içe dönük ve özel biri. Bu, günden güne zorlaşıyor.”

İkili ilk kez geniş çapta merak uyandıran filmin setinde tanıştı Gigli2003 yılında piyasaya sürüldü.

Çıktıkları için medyada sansasyon yarattılar, ancak 2003'te yapmayı planladıkları evliliklerini ertelediler ve ardından ilişkilerinin 2004'ün başlarında bittiğini duyurdular. Çiftin, oldukça duyurulan ilk ilişkilerindeki halka açık takma adı olan “Bennifer”, 2021'de çiftin fotoğraflarının interneti ateşe vermesine neden oldu. tekrar birlikte dolaşmaya başladılar.

Ertesi yılın temmuz ayında Nevada'da küçük bir törenle evlendiler ve ardından ağustos ayında Affleck'in güneydoğu ABD'nin Georgia eyaletindeki 87 dönümlük (35 hektarlık) sahil kompleksinde yıldızlarla dolu bir tören yaptılar.

Çiftin geçen yıl Los Angeles'ta birlikte 60 milyon dolarlık bir ev satın aldığı bildirildi.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)