“Bu benim kişisel alanım, sen davetli değilsin”

SuGiBi

New member
Devoleena Bhattacharjee bu fotoğrafı paylaştı (sağlayan: devoleena)

Delhi:

Devoleena Bhattacharjee devam eden hamilelik söylentilerine değindi. Oyuncu Pazar günü Instagram hikayelerinde bir not paylaştı. Spekülasyonları ne doğruladı ne de yalanladı ancak hayranlarından ve takipçilerinden mahremiyetine saygı duymalarını istedi. Ayrıca özel hayatına müdahale etmemeleri konusunda da çağrıda bulundu.

Devoleena şunları yazdı: “Uzun süredir hamileliğimle ilgili birçok kişi bana mesaj atıyor, haber yaratıyor. Eminim ki ne zaman bu tür haberleri sizlerle paylaşmak istesem bunu kendim yapacağım. Şimdilik lütfen yapmayın. beni rahatsız et.”

“Hamile olup olmadığımı öğrendiğinde ne yapacaksın? Manşet mi yaratacaksın, kendi içeriğini mi yapacaksın, troll mü yapacaksın yoksa 2-3 güzel şeyi mi düzelteceksin? Ama inan bana bunların hiçbirini canım çekmiyor. Burası benim kişisel alanım ve beni rahatsız etmeye davet edilmiyorsun.”

“Eminim ki birileri kişisel alanınıza müdahale ederse veya içerik oluşturursa, siz de bundan hoşlanmazsınız. Sosyal medyada kendinizi meşgul edecek kadar içerik var. Eminim ki artık hepiniz kişisel hayatıma müdahale edilmesini sevmediğimi anlamışsınızdır. Teşekkür ederim,” diye sonlandırdı Devoleena.

Bu açıklama Devoleena Bhattacharjee'nin hamileliğiyle ilgili spekülasyonlara yol açan fotoğrafları Instagram'da paylaşmasından bir gün sonra geldi.

Bilmeyenler için Devoleena Bhattacharjee, Aralık 2022'de Lonavala'da bir saray düğününde Shanawaz Shaikh ile evlendi.