Bülent Serttaş’tan Elazığ’da bıçaklanan Japon turiste ziyaret!

Aslıhan

Active member
12 yıl evvel çıktığı dünya çeşidinde 5 gün evvel Elazığ’da bıçaklanan Japon turist Shogan Kameda, müzikçi Bülent Serttaş tarafınca kaldığı konutta ziyaret edildi.

Japonya’dan 12 yıl evvel bisikletiyle dünya çeşidine çıkan Shogan Kameda, farklı ülkeleri gezdikten daha sonra Türkiye’ye geldi. Kameda’nın Muş’tan daha sonraki durağı Elazığ oldu. Sivrice ilçesinde kamp yapan Kameda, 11 Eylül’de D.B. tarafınca bacağından bıçaklandı. Etraftakilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sıhhat takımları sevk edildi. Kameda, birinci müdahalesinin akabinde Elazığ Fethi Sekin Kent Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Kameda, bacağının tedavi edilmesinin akabinde taburcu oldu. Kuşkulu D.B. ise tutuklandı.

BÜLENT SERTTAŞ DA OLAYI duyunca GELDİ

Kameda ile 3 yıl evvel tanışan Elazığlı Kamuran Aşar ise Kameda’ya sahip çıkıp, taburcu olmasının akabinde konutunda ailesiyle birlikte ağırlıyor. Olayı duyan Elazığlı sanatçı Bülent Serttaş ise İstanbul’dan gelerek, Yazıkonak beldesinde kaldığı meskende Kameda’yı ziyaret etti. Kameda’ya Japonca “Geçmiş Olsun Kardeşim” yazılı çiçek takdim eden Serttaş, yaşanan olayla ilgili, Türkiye ve Elazığ ismine Kameda’dan özür diledi.

ELAZIĞLILAR İSMİNE ÖZÜR DİLEDİ

Ziyaretiyle ilgili konuşan Bülent Serttaş, fazlaca hassas bir durum olduğunu belirterek şunları söylemiş oldu:

“Elazığ ve Elazığlı bu değil. Şuna inanıyorum ki, Elazığlıya adres sorduğun vakit tanım etmez, kapıyı kilitleyip adrese kadar gdolayır. O kadar büyük dostlarım var ki hepsi Elazığ’ı anlata anlata bitiremiyor lakin kardeşimize yapılan nitekim beni hayli üzdü.

Elazığ’a ve Elazığlıya yakışacak bir durum değil lakin üstüne basa basa söylüyorum ki ezkaza olmuştur. Elazığlı yanlış yapmaz, yapmışsa da kazara yapmıştır. Kendisine geçmiş olsun diyorum. İnşallah Elazığ hakkında gönlündeki, yüreğindeki sevgi tıpkı derecede hoş olarak devam edecektir.”