Burcu Özberk afetzedeler için harekete geçti!

Aslıhan

Active member
Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncusu Burcu Özberk de yangın konutunu kaybeden bir aileye yardım edeceğini deklare etti.

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla orman yangını niçiniyle konutunu kaybeden bir aileye beyaz eşya dayanağında bulunacağını tıpkı vakitte başrol oynadığı Aşk Mantık İntikam dizisinden kazandığı bir kısımlık fiyatını gereksinim sahiplerine bağışlayacağını söylemiş oldu.

Bu manalı yardım için Haluk Levent’le irtibata geçen Özberk, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söylemiş oldu: Bugünlerde ülke olarak sıkıntı vakit içinderdan geçiyoruz. Ormanlarımız, konutlarımız, canlarımız yanıyor. Herkes üzere tarifsiz keder ortasındayım. Yüreğim ağzımda yangınların bir an evvel sönmesini beklerken bu biçimde günlerde dayanışma göstermemizin de ehemmiyetini anlıyorum. Tabi ki tüm yaraları sarmayacak, giden gelmeyecek lakin kardeşlerimizin yanında olmak epeyce değerli. Ben de AHBAP Derneği aracılığıyla yangında konutu yanan bir aileye beyaz eşya takviyesinde bulunacağım ve oynadığım dizinin bir kısım fiyatı ile dayanak sağlayacağım. Gelin yaralarımızı daima birlikte saralım..”