Çörek Otlu Susamlı Pişi

bencede

Active member
Çörek Otlu Susamlı Pişi Tanımı İçin Materyaller

  • 1 yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı çörekotu
  • 1 yemek kaşığı susam
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Aldığı kadar un
Kızartmak için;

  • 1 su bardağı sıvı yağ
Çörek Otlu Susamlı Pişi Tanımı Yapılışı

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Birinci evvel hamuru için un hariç materyalleri karıştırma kabına alın karıştın.
  2. Yavaş yavaş un dökün, ele yapışmayan hoş bir hamur yapın.
  3. Üzerini örtün yarım saat dinlendirin.
  4. Hamuru ikiye ayırın açın.
  5. Kızgın yağda kızartın .
  6. Dileyen hamurları dilediği üzere kesebilir keçi ayağı kare yuvarlak zevkinize kalmış deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ????????.
 
Üst