Çok Pratik Bir O Kadar Lezzetli Kabak Sarma

bencede

Active member
Çok Pratik Bir O Kadar Lezzetli Kabak Sarma Tanımı İçin Materyaller

  • 5 adet yumurta
  • 2 tane orta uzunluk kabak
  • 1 tutam dereotu
  • Tuz
  • Karabiber
İçi için;

  • 250 gram süzme peynir yahut süzme yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tutam dereotu
  • Tuz
Çok Pratik Bir O Kadar Lezzetli Kabak Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. birinci vakit içinderda yarımdan biraz fazla kabağı rendeleyip, suyunu sıkalım.
  2. Kalan kabakları hayli ince bir biçimde doğrayalım.
  3. Yumurtanın içine tuz ve karabiberi atıp köpürene kadar çırpalım.
  4. İçine dere otu ve rendelenmiş kabağı ek edip, karıştırıp, pişirme kağıdı serdiğimiz tepsiye dökelim.
  5. Üzerine kenarları üst üste gelecek biçimde kabakları dizelim.
  6. Evvelce ısıtılmış 180 derecelik fırında yaklaşık 20 dakika pişirelim herkeste farklıdır denetim edelim.
  7. Fırından çıkınca çabucak öteki bir pişirme kağıdın üzerine zıt çevirip rulo yapalım. Soğumaya bırakalım.
  8. Süzme peynir yahut süzme yoğurtun içine sarımsak tuz ve dereotunu karıştıralım.
  9. Soğuyan kabağı açıp ortasına karışımdan sürüp, yine rulo yapıp, saralım. 1 saat buzdolabında dinlendirip servis edelim.
Çok Pratik Bir O Kadar Lezzetli Kabak Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst