bencede
Active member
Delikli Tost Tanımı İçin Gereçler
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 2 dilim tost ekmeği
- 2 yumurta
- Kaşar peyniri
- 2 dilim salam
- Tuz
- Karabiber
- İki dilim tost ekmeğinin ortasına çay bardağı sayesinde birer delik açalım.
- çabucak sonrasında bir tatlı kaşığı tereyağını tavada eritelim.
- Ekmeklerimizi tavaya yerleştirelim ve deliklerin içine yumurtaları kıralım.
- İstenilen kıvama gelene kadar pişirelim içine istenilen baharatları ekleyelim (ben tuz ve karabiber ekledim).
- çabucak sonrasında ekmeklerin öbür yüzünü çevirelim.
- Evvel kaşar üstüne salam ve ondan sonrasında yine kaşar koyalım ve dilimleri üst üste kapatalım.
- bu türlü istenilen kıvama göre tavanın kapağını kapatıp pişirelim. Kahvaltınız hazır afiyet olsun. Sahiden çok lezzetli, pratik ve besleyici bir tanım katiyetle tavsiye ediyorum