Destan’ın Akkız’ı Ebru Şahin’den nikah tarihi açıklaması

Aslıhan

Active member
Şimdilerde Destan dizisinde Akkız karakterine hayat veren Ebru Şahin, Uğur Aslan’ın “Bir Arabesk Müzikali Afara” performansını dinlemeye gidenler içinde yerini aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ebru Şahin, evlilik sorularına “Daha netleşen bir tarih yok. O yüzden bir şey söylemeyeyim” karşılığını verdi.

Yargı dizisinde rol alan Uğur Aslan Bir Arabesk Müzikali Afara performansıyla evvelki akşam konuklarıyla buluştu. Destan’ın Akkız’ı Ebru Şahin de geceye katılan isimlerden oldu. Hoş oyuncu, basın mensupları ile sohbet etti. Şahin, “Setten geldim, hoş bir akşam olacağını düşünüyorum. Arkadaşlarım ile daima birlikte eğlenmeye geldim.” dedi.

“Evlilik” sorularını da yanıtlayan Ebru Şahin, “Daha netleşen bir tarih yok. O yüzden bir şey söylemeyeyim ben.” biçiminde konuştu.

“HER AN EVLENEBİLİRİZ” DEMİŞTİ

Ünlü oyuncu röportajında sevgilisi Cedi Osman ile ilgili ilgisine ve evliliğe dair açıklamalarda bulundu.

Şahin, şunları tabir etti:

“Cedi ile birinci günden beri hiç bir şeyimiz planlı değildi. İki sene evvel bu biçimde bir ilgi yaşayacağımı söyleseler ‘Aynı kentte bile biriyle bu biçimde bir his yaşayamam’ derdim. Fakat bu bana ömrün hiç anlamadığım bir yanını gösterdi. Uzaklıkların zorlayıcı olsa da aranızdaki bağı daha kuvvetli ve daha gerçek kılabileceğini öğrendim.”

ebru şahin evlilik teklifi

“ANİDEN DE OLABİLİR”

Ayrıyeten ünlü oyuncu, “Düğün ansızın de olabilir, uzak bir tarihte de. Plan program yapmadık” dedi.