Doğum Günü Oğlanı Shahid Kapoor’a, Kardeş Ishaan Khatter’den Sevgilerle

SuGiBi

New member
Ishaan Khatter ve Shahid Kapoor bir fotoğrafta birlikte. (nezaket: ishaankhatter)

Yeni Delhi:

Öncelikle Shahid Kapoor’a mutlu yıllar dileyelim. Oyuncu bugün 42 yaşına giriyor. Shahid’in erkek kardeşi, aktör Ishaan Khatter, günü çok daha özel kılmak için aile albümlerinden eski bir fotoğraf paylaştı. Burada, Shahid ve Ishaan burada samimi bir anı paylaşıyor. Ishaan’ın saç stilini kaçırmayın. Şirin görünmüyor mu? Yan not için Ishaan, “Mürver ağacım, daha da uzayabilirim, hatta daha gür olabilirim. [ROFL emoji] ama hepsi senin gölgen ve beslenmen yüzünden. Seni seviyorum ve seni her zaman rahatsız ediyorum. Doğum günün kutlu olsun banyo miyan Shahid Kapoor.” Gönderiyi yanıtlayan Mukti Mohan, “Awwieee. Doğum günün kutlu olsun Shahid.”

Ishaan Khatter, başka bir gönderide Shahid Kapoor’un neden “mürver ağacı” olduğunu düşündüğünü açıkladı. Gönderiyi Instagram Stories’de paylaşan Ishaan, “Ağaç da diyorum çünkü o sarsılmaz, bilge ve ayakları yere basan biri. Seni seviyorum, Shahid Kapoor.”

r589onkg

Shahid Kapoor ve Ishaan Khatter inanılmaz bir bağ paylaşıyor. Eğlenceli makaralar yapmaktan birbirlerinin gönderilerinin altına komik yorumlar bırakmaya kadar, ikisi kardeş hedefleridir. Shahid, Ishaan’ın doğum gününde küçük kardeşi için özel bir montaj oluşturdu ve bunu Instagram’da paylaştı. Altyazıda, “Doğum günün kutlu olsun Ishaan Khatter. Sadece Jhappis diğer babalar senin için.”

Shahid Kapoor şu anda başarısının tadını çıkarıyor Farzi. Web dizisi aynı zamanda Shahid’in OTT çıkışını da işaret ediyor. Vijay Sethupathi, KK Menon ve Raashii Khanna da bunun bir parçası. Bu haftanın başlarında Shahid, Farsça dünya çapında 1 numaralı şov haline geldi. Sıralamanın bir ekran görüntüsünü paylaşan oyuncu, “Ve sonra bu oldu. Farsça Prime Video’da dünya çapında 1 numara. #mikro damla.” Shahid’in eşi Mira Rajput, yorumlara tatlı bir not düştü. Şöyle yazıyordu: “Tebrikler [red hearts] Farsça Açık [fire] Sen [Shahid] dünyayı ve daha fazlasını hak ediyor.” Shahid’in annesi emektar oyuncu Neliima Azeem, “Size ve tüm ekibe tebrikler. Harika iş.” “Kalbim dolu ve neşeyle dolu … Çok hak etti” dedi.

Shahid Kapoor’un son filmi Jersey Mrunal Thakur ve babası usta oyuncu Pankaj Kapur ile birlikte.

Günün Öne Çıkan Videosu

RRR, Hollywood Eleştirmenleri Derneği Ödüllerinde En İyi Uluslararası Filmi Kazandı