Dua Lipa, Callum Turner ile İlişkisini Instagram'da Resmi Hale Getirdi

SuGiBi

New member
Dua Lipa bu görseli paylaştı. (kaynak: ajaydevgn)

Delhi:

Dua Lipa yakın zamanda aktör Callum Turner ile olan aşkını Instagram'da resmileştirdi. İngiltere'deki ünlü Glastonbury Müzik Festivali'ndeki hafta sonu performansından bir fotoğraf yığını paylaştı. Dikkatimizi çeken şey Dua Lipa ve Callum Turner'ın yer aldığı duygusal karelerdi. Çok sevimli, duyduk mu? Şarkıcı albümü paylaşırken, “Bir taş çemberinde gün doğumunu görene kadar dans etmek Glasto ritüelidir.” yazdı.

Dua Lipa ve Callum Turner'ın ilişki söylentileri, Altın Küre'nin after-party'sinde birlikte görüldükten sonra ortalıkta dolaşmaya başladı. Bir kaynak Page Six'e ikilinin aşık olduğunu söyledi. Kaynağın “Yeni bir şey ama birbirlerine deli oluyorlar” dediği aktarıldı.

Bu arada Dua Lipa, Glastonbury sahnesini elektriklendirici performansıyla ateşledi. Hayranlarını, — da dahil olmak üzere, bazı harika hit parçalarıyla coşturdu. Houdini Ve Havada asılı kalma.

Dua Lipa'nın ikonik müzik festivalindeki ilk çıkışı tamamen ışıltılıydı. Pop sansasyonu, çene düşüren havai fişekler ve break dansçıları ve müzisyenlerden oluşan bir topluluk da dahil olmak üzere gösteri sırasında beş elbise giydi.

Dua Lipa, konserinin ortasında hayranlarına Glastonbury Müzik Festivali'nde sahne almanın kendisi için bir rüyanın gerçekleştiğini söyledi.

“Küçük ben şu anda kendimden geçmiş olurdum” dedi. Dürüst olmak gerekirse, buna inanamadım. “Çok minnettarım.”

Dua Lipa ayrıca kalabalığın coşkusunu da sağladı Ne Kadar Az Bilsem O Kadar İyi Son albümü Radical Optimism'den. Parçada kendisiyle birlikte çalışan Tame Impala'dan Kevin Parker da ona eşlik etti.