Dünya şampiyonu Samuelsson sezonu erken bitirdi

Yenilmez

Active member

Oberhof’taki Dünya Şampiyonasında dört madalya daha kazandı. Şimdi İsveçli Sebastian Samuelsson kötü haberlerle bildiriyor. Sezonu erken bitiriyor.

Toplu start dünya şampiyonu Sebastian Samuelsson, korona enfeksiyonu geçirdikten sonra sezonu erken bitiriyor. İsveçli, Perşembe’den Pazar’a kadar üç bireysel yarışın planlandığı Oslo’daki biatletçiler için Dünya Kupası finallerine gitmiyor.

25 yaşındaki Instagram hesabında “Hala pek sağlıklı değilim, bu yüzden benim için Oslo’da yarışma olmayacak. Bu benim için sezonun bittiği anlamına geliyor” diye yazdı.

Samuelsson toplu startta altın ve Oberhof’taki Dünya Şampiyonasında üç bronz madalya kazanmıştı. Nove Mesto’daki Dünya Kupası’nda virüse yakalandı ve bu nedenle geçen hafta Östersund’da düzenlenen Dünya Kupası’na çıkamadı.

Norveç genel Dünya Kupası galibi Johannes Thingnes Bö ve kardeşi Tarjei ise enfeksiyondan kurtulduktan sonra geri dönüyorlar, onlar da İsveç’te yoktu. Samuelsson, “Genel galibiyet için tebrikler @johannesbo, hak edilmiş!! Gelecek yıl size daha zorlu bir mücadele sözü veriyorum,” diye yazdı.