Ekmek Banmalık Yoğurtlama

bencede

Active member
Ekmek Banmalık Yoğurtlama Tanımı İçin Gereçler

  • 1 minik kuru soğan
  • 1 adet domates
  • 3 kol taze soğan
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • Zeytinyağ
  • Kekik
  • Pulbiber
  • Tuz
Ekmek Banmalık Yoğurtlama Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Kuru soğanları yarım ay formunda doğruyoruz.
  2. Tavaya zeytinyağ döküp soğanları soteliyoruz.
  3. Minik doğranmış domatesleri, soğanları üzerine ekleyip sotelemeye devam ediyoruz.
  4. Taze soğanları minik minik doğrayıp tavaya ekliyoruz.
  5. Bütün malzemeyi soteledikten daha sonra 3 yemek kaşığı yoğurt ekliyoruz ve uygunca karıştırıyoruz.
  6. Tuz, pulbiber ve kekik ekleyip karıştırıp ocağı kapatıyoruz.
Afiyet olsun. Ekmek banmalık tanımımız hazır.

Ekmek Banmalık Yoğurtlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst