bencede
Active member
Ekmek Banmalık Yoğurtlama Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Ekmek Banmalık Yoğurtlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 1 minik kuru soğan
- 1 adet domates
- 3 kol taze soğan
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- Zeytinyağ
- Kekik
- Pulbiber
- Tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Kuru soğanları yarım ay formunda doğruyoruz.
- Tavaya zeytinyağ döküp soğanları soteliyoruz.
- Minik doğranmış domatesleri, soğanları üzerine ekleyip sotelemeye devam ediyoruz.
- Taze soğanları minik minik doğrayıp tavaya ekliyoruz.
- Bütün malzemeyi soteledikten daha sonra 3 yemek kaşığı yoğurt ekliyoruz ve uygunca karıştırıyoruz.
- Tuz, pulbiber ve kekik ekleyip karıştırıp ocağı kapatıyoruz.
Ekmek Banmalık Yoğurtlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı