Aslıhan
Active member
Gazeteci ve spor yorumcusu olan Hıncal Uluç bir müddetdir uğraş ettiği böbrek hastalığı niçiniyle hayata gözlerini yumdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Twitter hesabından usta gazeteci için taziye iletisi yayınladı.
Tek böbrekle bir müddetdir ömrünü devam ettiren gazeteci Hıncal Uluç, 83 yaşında ömrünü kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplumsal medya hesabından taziye iletilerin iletirken, eşi Emine Erdoğan da “Hıncal Uluç’a Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” paylaşımında bulundu.
Hıncal Uluç
Ayrıca Erdoğan, Uluç’un vefat haberi karşısında büyük hüzün duyduğunu belirtti.
Tek böbrekle bir müddetdir ömrünü devam ettiren gazeteci Hıncal Uluç, 83 yaşında ömrünü kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplumsal medya hesabından taziye iletilerin iletirken, eşi Emine Erdoğan da “Hıncal Uluç’a Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” paylaşımında bulundu.
Hıncal Uluç
Ayrıca Erdoğan, Uluç’un vefat haberi karşısında büyük hüzün duyduğunu belirtti.
Vefatını büyük bir teessürle öğrendiğim, basın camiamızın usta isimlerinden gazeteci, yazar ve spor yorumcusu #HıncalUluç'a Allah'tah rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.
— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) November 21, 2022