Emine Ün’den acı haber! Annesi koronavirüsten ömrünü kaybetti

Aslıhan

Active member
Ünlü oyuncu Emine Ün ve annesinden berbat haber… 10 gün evvel kendisinin ve annesinin koronavirüs testinin müspet çıktığını belirten Ün, annesinin vefat ettiğini duyurdu.

Bir devir ekranların aranılan isimlerinden olan Emine Ün, İbrahim Erkal ile oynadığı ‘Canısı’ sineması ile hafızalara kazınmıştı. Şimdilerde yer aldığı reklam sinemalarıyla ekranda uzunluk gösteren Emine Ün bu sefer hayranlarını üzen bir haber verdi. Ün ile bir arada annesinin de koronavirüs testi müspet çıktı. Kronik rahatsızlıkları bulunan anne Ün, geçtiğimiz günlerde ağır bakıma kaldırıldı.

Oyuncunun günlerdir hastanede ömür gayreti veren annesi ömrünü kaybetti. Haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla veren Emine Ün, “Annem… Kapkara gün, acımın tarihi yok” sözlerini kullandı.

“POZİTİFİM DEMİŞTİ”

Başlayacak ‘Süt Kardeşler’ isimli tiyatro oyununda sahneye çıkmaya hazırlanan Emine Ün, yapılan koronavirüs testinin ‘pozitif’ olduğunu duyurdu.

Emine Ün, berbat haberi toplumsal medya hesabından duyurdu:

Beni bilenler bilir hastalık paylaşmak hiç hoşuma gitmez, mümkün olduğu kadar kendi içimde yaşarım.

Lakin bu sefer maalesef o denli olamadı

Yaklaşık 10 gün evvel annem ile birlikte covid olduk ve tedavimiz hastanede birlikte yan yana devam ediyorken anneciğim maalesef ağır bakıma kaldırıldı, ben hastanede tedavime devam ediyorum sıhhat açısından daha yeterliyim bugün…

Uzun uzun yazılacak bir şey yok, zira şuan kederimin tanımı yok…

O denli epeyce arayan soran yazan var ki , tanıdığım tanımadığım , hepinize başka farklı teşekkür etmek için yazmak istedim, fazlaca teşekkür ederim sağ olun