Fahriye Evcen ödül merasiminden kalkıp Karan’a koştu

Aslıhan

Active member
‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ dizisinin başrol oyuncuları Fahriye Evcen ve Barış Arduç bir arada ödül merasimine katıldılar. Merasimin akabinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Evcen’in merasimden erken ayrılması dikkat çekti.

Türk dünyasında kültürel ve sanatsal iş birliğinin arttırılması gayesiyle 8-12 Kasım tarihleri içinde düzenlenen ‘Korkut Cet Türk Dünyası Sinema Festivali’, 13 ülkeden 100’ün üzerinde üretimci, oyuncu, direktör ve sinema profesyonelini İstanbul’da buluşturdu. Birinci kısmı ile seyirci karşısına çıkan ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ dizisinin iki yıldızı Barış Arduç ve Fahriye Evcen, merasime birlikte katıldı.

Basın mensuplarıyla konuşan ve bir çok keyifli olan ikili, “İçeride epey hoş bir ortam vardı, burada olmaktan dolayı fazlaca keyifli olduk. Finalde bir belgesel izledik, o yüzden epeyce duygulandık” dedi. Türk topluluğunun içeride olmasından dolayı fazlaca memnun olduğunu lisana getiren 34 yaşındaki ünlü oyuncu Barış Arduç, şöyle konuştu:

“Türk Cumhuriyetlerinin daima bir ortada olması fazlaca memnunluk vericiydi, epey ortak kıymetlerimiz ve kültürlerimiz var. Biz büyük bir aileyiz.”

Geceye partneriyle katılan Fahriye Evcen ise, “Burak sette olduğu için geceye katılamadı, ben de müsaadenizle gidiyorum. Malum Karan beni bekler” tabirlerini kullandı.