Fransız Tostu (Az Malzemeli)

bencede

Active member
Fransız Tostu (Az Malzemeli) Tanımı İçin Gereçler

Sosu için ;

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay kaşığı tarçın
Kızarmak için ;

  • Tereyağ
Üzerine ;

  • Bal
  • İncir
  • 5-6 dilim ekmek
Fransız Tostu (Az Malzemeli) Tanımı Yapılışı

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Sosu için tüm materyalleri derin bir kasede güzelce çırptım.
  2. Ekmekleri dilimleyerek sosuna batırıp bir kaç sn beklettikten daha sonra pak bir tabağa dizdim.
  3. Biraz tereyağı tavaya alıp erdikten daha sonra ekmekleri dizdim.
  4. Kısık ateşte önlü gerili kızarttım.
  5. Servis tabağına alarak üzerini dilimlenmiş incirlerle süsleyerek bal gezdirdim.Yanında filtre kahve ile servis ettim.
 
Üst