“Gamze Ko Milungi'den Bolungi Ki Tu Gai Bhi Nahi'ye”

SuGiBi

New member
Neena Gupta kişisel ve mesleki zorlukları konusunda her zaman açık davrandı. Son zamanlarda seçmeler sırasında sıklıkla reddedilmeyle karşı karşıya kaldığını paylaştı. Usta oyuncu aynı zamanda Christopher Nolan'ın filmindeki Priya Singh rolü için seçmelere katıldığını da hatırlattı. İlke. Rol sonunda Dimple Kapadia tarafından oynandı. Neena Gupta, rol için Christopher Nolan'la tanışmak üzere Los Angeles'a kadar gittiğini ancak tüm çabalarına rağmen rolü alamadığını söyledi. Buna karşılık yönetmenle tanışmasına bile gerek kalmayan Dimple Kapadia, 2020 filmindeki rolü garantiledi.

Kareena Kapoor'un talk şovuna çıktığı sırada Kadınlar Ne İster Neena Gupta şunları paylaştı: “Bahut baar mai seçmelerde başarısız oldum ho jati hu. Seçmelerin geçmesine izin verilmiyor. [I fail in auditions many times. If they do not take my audition, then it is fine.] için seçmelere katıldım İlke (için) yönetmen Christopher Nolan. Onunla tanışmak için bir günlüğüne Los Angeles'a gittim ve geri döndüm. İlk önce seçmeleri burada yaptım ve kendisine gönderdim. 5 bayanı seçtiler. Daha sonra rolü Dimple (Kapadia) üstlendi. Oraya gitmedi bile.”

Neena Gupta komik bir şekilde ekledi: “Mai Dimple, bolungi ki tu gai bhi nahi'ye gitti. [When I will meet Dimple, I will tell her that you did not even go.]Usta oyuncu sözlerini şöyle tamamladı: “Karakterin bir yönetmenin imajı. Bu konuda hiçbir şey söyleyemezsin.”

Ekim ayında Dimple Kapadia sette yaşadığı bir olayı hatırlıyor. İlke. Prova seansı sırasında yönetmen Christopher Nolan'ın küpelerine nasıl iltifat ettiğini ve çekimlerden sonra onları geride bırakmasını istediğini paylaştı. “Provaya gittim ve hemen küpelerimi çıkarıp taktım. Christopher Nolan arkasına döndü ve şöyle dedi: 'Ah, çok güzeller. Çekimlerden sonra onları arkanızda bırakabilirsiniz' ve ben de öyle yaptım” dedi aktris Vogue India'ya.

İçinde İlkeDimple Kapadia'nın karakteri Hintli bir silah kaçakçısıydı. Filmde ayrıca önemli rollerde John David Washington, Robert Pattinson ve Elizabeth Debicki yer aldı.