Gönül Yazar’dan sevenlerini endişelendiren haber!

Aslıhan

Active member
Türk sanat müziğinin ve Türk sinemasının efsane isimlerinden Gönül Yazar’ın meskeninde geçirdiği kaza hayranlarını korkuttu. Ünlü ismin kaburgaları kırıldı.

Sanat dünyasının bedelli isimlerinden Gönül Muharrir’ın konutunda geçirdiği kaza kararı kaburgalarını kırdığı öğrenildi. 84 yaşındaki usta sanatkarın hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Ünlü sanatkarın toplumsal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada şu sözler yer aldı:
“Sevgili dostlarımız; Gönül hanım ölümcül bir mesken kazası geçirdi. Ve kaburgaları kırıldığından dolayı hastanedeydik. Güzelleşmeye çalıştığı bu süreçte birisi “Herkese yazıyorsun, bana niye yanıt vermiyorsun” diyerek sitemde bulundu. Ben yakınıyım ve şu anda yanındayım. Onun bu bildirilere karşılık verecek hali olmadığı için yazılarınızı ben cevaplıyorum. Bayram iletisini bile şahıslara değil, herkesi kapsayacak biçimde yazdık. Gönül hanım sitem sevmez, kendi de sitem yapmaz. Onun isteği üzerine bu yazıyı paylaşıyorum.”

Hayranları endişelendiren açıklama daha sonrasında Gönül Yazar’ın durumu merak edildi. sonrasındasında Muharrir, sıhhat durumu hakkında açıklamalarda bulundu:
“Kendi konutumun banyosunda düştüm. Elimde tepsi vardı ve banyoya bir şey almak için girdiğimde ayağım kaydı ve fazlaca makus bir biçimde düştüm. O anda yanımda köpeğim Gizmo’dan diğer hiç kimse yoktu. Banyo çabucak yatak odamın yanında olduğundan, acılar ortasında bağıra bağıra, yerde sürünerek yatak odama gittim. Telefonla yakınlarıma haber verdim ve hastaneye kaldırdılar. Kaburgalarım kırılmış. İç kanama olabilir diye 2 gün hastanede yattım. Kırılan kaburgalarım neredeyse akciğere batmak üzereymiş, epey şükür o denli bir sorun olmadı. Fakat artık sırtım da fazlaca ağrı var ve yarın yeniden hastaneye gidiyorum. Bana dua edin.”