“Görülmekten Utandım”

SuGiBi

New member
Görüntü Imran tarafından Instagram’da paylaşıldı. (Nezaket: İmran Han)

Yeni Delhi:

Imran Khan’ın başarısızlık ve depresyona doğru yolculuğu ilham kaynağı olmaktan başka bir şey değil. 2015 yılından bu yana MIA’da olan oyuncu, bu yıl ağustos ayında sosyal medyaya geri döndü. Imran son zamanlarda film setlerinden çok sayıda anıyı paylaşıyor ve adanmışlığı, sıkı çalışması ve hepsinden önemlisi dürüstlüğüyle hayranlarına ilham veriyor. Aktör yakın tarihli bir Instagram gönderisinde fiziksel görünümü hakkında konuştu. Imran kendisinin “her zaman zayıf” olduğunu ve “hiper-metabolik” insanlardan biri olduğunu itiraf etti.

Imran Khan uzun notunda şunları yazdı: “Vücudum tükettiğim her şeyi yakıyor. Ah hayır, ne korkunç bir ıstırap! Ergenlik çağımın sonlarında çevremdeki erkekler spor salonlarına katılmaya ve egzersiz yapmaya başladı. Genişlemeye başladılar, pazuları tişörtlerinin kollarını esnetiyordu. S beden giyiyordum ve kollarım hala boldu. Jai Singh Rathore’u oynamak için kaslı olmama gerek yoktu… ama çok zayıf olduğuma ikna oldum, bu yüzden Jai, Jaane Tu boyunca çoğunlukla iki kat kıyafet giyiyor […Ya Jaane Na]. Bir sonraki filmim için KaçırmaCiddi bir şekilde spor salonuna gittim ve yolculuğuma vücut geliştirmeyle başladım.

Imran Khan ayrıca “güçlü, kahramanca bir fizik” istediğini ve vücuduna karşı her zaman “güvensiz” hissettiğini paylaştı. Şöyle yazdı: “Sonraki birkaç yıl içinde vücudumun şekillendirilmesi ve bakımı yaşam tarzımın bir parçası haline geldi. Düzenli olarak antrenman yapıyordum ama yine de ‘Yani… çekime başlamadan önce biraz toparlanacaksın, değil mi?’; ‘Zayıf görünüyorsun’, ‘Erkeğe değil, küçük bir çocuğa benziyorsun’ ve ‘Kahraman senden daha büyük görünüyor’ (aynı zamanda ikimiz için de!). Geriye dönüp baktığımda, iyi göründüğümü sanıyordum… ama o zaman kendimi güvensiz hissettim. Güçlü, kahramanca bir fiziğe sahip olmak istiyordum. Bu yüzden daha çok denedim.”

Imran Khan, besleyici yiyeceklerin yanı sıra, anabolik steroidlerin yanı sıra takviyeleri de vücudunu güçlendirmek için aldığını itiraf etti. “Beslenme olmadan egzersizin hiçbir anlamı yoktur; Günde 6 öğün, toplam 4000 kalori. Tavuk göğsü, yumurta akı, tatlı patates, yulaf, keten tohumu… hepsi güzel şeyler ama yine de pazılarımı ekranda gördüğüm kahramanlara benzetmeye yetmiyor. Hayır, bunun için peynir altı suyu proteini, kreatin, lösin, glutamin, L-karnitin ve hatta anabolik steroidlerle takviye yapmam gerekiyordu. Şok ve dehşet! Bu kısmı yüksek sesle kabul etmememiz gerekiyor, bu yanılsamayı tamamen mahvedebilir,” diye ekledi Imran.

Imran Khan ayrıca son yıllarda depresyonla savaşırken ve spor yapmayı bıraktıkça her zamankinden daha zayıf hale geldiğini açıkladı. Sağlığıyla ilgili endişelere yol açan viral fotoğraflarına değinen İmran, “Fotoğrafımın çekilmesi medyada sağlığımla ilgili bir tartışmaya ve uyuşturucu kullanımıyla ilgili spekülasyonlara yol açtı! Bu eyalette herhangi biri tarafından görülmekten çok utandım ve utandım. Bu yüzden daha da geri çekildim.”

“Yokuş yukarı bir yolculuktu ama bu günlerde her zamankinden daha iyi durumdayım; Sağlığımı ön planda tutan ve beni sadece ceviz ve zerdeçal gibi takviyelerle besleyen eski dostum Praveen Tokas ile ciddi anlamda egzersiz yapıyorum. Her ne kadar süper kahraman kaslarına sahip herifleri hâlâ biraz kıskansam da… Kendim hakkında kötü hissetmiyorum” diye ekledi.

Imran Khan, J gibi filmleriyle tanınıyoraane Tu… Ya Jaane Na, Luv Hikayelerinden Nefret Ediyorum, Delhi Belly, Mere Brother Ki Dulhan Ve Ek Ana Aur Ekk Tu