Hamur Kızartması (Bişi)

bencede

Active member
Hamur Kızartması (Bişi) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 su bardağı süt
  • 2,5 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
Kızartmak için;

  • Sıvıyağ
Hamur Kızartması (Bişi) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Hepsini karıştırınız. (unu azar azar dökünüz).
  2. Ben hamuru küçük yuvarlaklar haline getirip merdaneyle açıp, bıçakla fotoğraftaki üzere kesiyorum.
  3. daha sonra kızgın yağda kızartın. Çok kızartmayın ki sert olmasın.
Afiyet olsun :).

Hamur Kızartması (Bişi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst