Aslıhan
Active member
Geçtiğimiz günlerde Mardin’e bir moda mecmuasının kapak çekimleri için giden Hande Erçel güç anlar yaşadı. Çekim için kullanılan orta cinsi papağanlardan biri ünlü oyuncu Erçel’in parmağını ısırdı.
‘Sen Çal Kapımı’, ‘Aşk Laftan Anlamaz’, ‘Güneşin Kızları’ üzere başarılı üretimlerde yer alan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde bir moda mecmuasının çekimleri için Mardin’e gitti. Ünlü oyuncu çekimler sırasında kullanılan papağanlarla yaşadığı sıkıntı anları anlattı.
Hande Erçel mecmua kapağı çekimleri için Mardine gitti
“PAPAĞAN PARMAĞIMI FISTIK ZANNEDİP ISIRDI”
Papağanlarla poz veren başarılı oyuncu Erçel çekim esnasında yaşadığı sıkıntı anları, “Çekimler mükemmeldi ancak alışılmış güç anlar da oldu. Papağan parmağımı fıstık zannedip kemirdi. Soğuktan birinci anda anlayamadım lakin daha sonra bir süre o parmağımı kullanamadım” kelamlarıyla anlattı.
Çekim sırasında sıkıntı anlar yaşadı
Ünlü oyuncu parmağını kaybedebilirdi
‘Sen Çal Kapımı’, ‘Aşk Laftan Anlamaz’, ‘Güneşin Kızları’ üzere başarılı üretimlerde yer alan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde bir moda mecmuasının çekimleri için Mardin’e gitti. Ünlü oyuncu çekimler sırasında kullanılan papağanlarla yaşadığı sıkıntı anları anlattı.
Hande Erçel mecmua kapağı çekimleri için Mardine gitti
“PAPAĞAN PARMAĞIMI FISTIK ZANNEDİP ISIRDI”
Papağanlarla poz veren başarılı oyuncu Erçel çekim esnasında yaşadığı sıkıntı anları, “Çekimler mükemmeldi ancak alışılmış güç anlar da oldu. Papağan parmağımı fıstık zannedip kemirdi. Soğuktan birinci anda anlayamadım lakin daha sonra bir süre o parmağımı kullanamadım” kelamlarıyla anlattı.
Çekim sırasında sıkıntı anlar yaşadı
Ünlü oyuncu parmağını kaybedebilirdi