“Hayal Edilemez Şeyler”den Sonra, Samantha Ruth Prabhu Artık “Her Şeye Hazır”

SuGiBi

New member
Görüntü, Samantha Ruth Prabhu tarafından paylaşıldı. (nezaket: jrntr)

Samantha Ruth Prabhu şu anda yakında çıkacak olan filminin vizyona girmesi için hazırlanıyor. Shaakuntalam. Oyuncu promosyon kampanyalarıyla çok meşgul. Eh, bunun ortasında, Samantha Twitter’da bir “Bana Sor” oturumu için biraz zaman ayırdı. “Her şeyi konuşalım #Shaakuntalam Samantha Pazar günü tweet attı. Bir hayran, “Shakuntalam’ın son haftasından 2 yıl önce, filmin promosyonlarına ve 5 gün sonra vizyona girmesine kadar. Bu sana nasıl hissettiriyor Sam? Çok uzun zaman oldu. yolculuk (sic),” aktris iç açıcı bir yanıt verdi. Samantha, hayatında pek çok “hayal edilemez şey” olduğunu söyledi. Gönderiyi tweet atarak, “Tanrım! O kadar çok şey oldu ki… Hayal bile edilemeyecek şeyler… hayat dersleri… Sanırım artık her şeye hazırım.” İster kocası aktör Naga Chaitanya’dan ayrılsın, ister kendisine miyozit teşhisi konulsun, son iki yıl Samantha için biraz zorlayıcıydı. Miyozit, kas güçsüzlüğü ve ağrı,

Kullanıcının tweet’i, aktrisin yer aldığı iki fotoğrafa eklendi. İlk görüntü bir spor salonu özçekimiydi. Oyuncu, gönderiye bir tavşan filtresi ekledi. Bir sonraki tanıtım etkinliklerinden biriydi.

Allah Allah!!
Çok şey oldu ????
Hayal edilemeyecek şeyler.. hayat dersleri..
Sanırım artık her şeye hazırım
☺
#Shaakuntalam
— Samantha (@Samanthaprabhu2) 9 Nisan 2023
ShaakuntalamKalidasa’nın Abhijnanashakuntal’ına dayanan mitolojik drama 14 Nisan’da vizyona girecek. Filmde ayrıca Dev Mohan çok önemli bir rol oynuyor. Mohan Babu, Madhoo, Gautami, Aditi Balan ve Ananya Nagalla da filmin bir parçası.

Samantha Ruth Prabhu, röportajlarından birinde ışığın gözlerini etkilediğini ortaya çıkardı. Oyuncu sağlık durumu hakkında da açıklamalarda bulundu. Bollywood Bubble ile konuşurken, “Biliyorsun, gözlerin duyguları ifade etme ortamı ve her gün gözlerimde karıncalanma ile uyanıyorum. Her gün bu acıyı yaşıyorum. Işığa karşı hassasım ve yapamıyorum, bu yüzden sadece eğlence ve tarz için gözlük takmadığımı biliyorsun. Işık aslında gözlerimi etkiliyor. Şiddetli migrenim var, gözlerimde şiddetli ağrı var ve ağrıdan şişiyorlar ve bu son sekiz aydır her gün.”