“Hayatımı Zenginleştiriyorsun”

SuGiBi

New member
Instagram’da paylaşılan görseller.(nezaket: poojab1972 )

Yeni Delhi:

İkinci sezonda katılımcı olarak göründükten sonra herkesin tanıdığı oyuncu Pooja Bhatt Bigg Boss OTT, arkadaşı ve eski rol arkadaşı Deepak Tijori’nin doğum gününü en tatlı mesajla kutladı. Doğum günü çocuğuyla bir selfie paylaşan Pooja Bhatt, şöyle yazdı: “Geçici denklemlerle dolu bir dünyada, kalıcı bir dostluk var. Zamanın, mekanın, hitlerin, flopların ve diğer tüm şöhret ve rezillik tuzaklarının ötesine geçen bir dostluk. Mutlu Doğum Günü@deepaktijoriteam Onun bir parçası olarak hayatımı zenginleştiriyorsun. Seni seviyorum. Şimdilik ve sonsuza kadar.”

Aşağıdaki Pooja Bhatt’ın sevimli gönderisine bakın:

içerideyken Büyük patron Hosue, Pooja Bhatt, hayatından birkaç anekdot paylaşan babası Mahesh Bhatt tarafından ziyaret edildi. Ayrıca Pooja’nın zor zamanlarda ailesinin geçimini sağlayan kişi haline geldiğini de anlattı.

Pooja’nın mücadele aşamasında öne çıktığını ve ailenin omurgası haline geldiğini açıkladı. Modellik kariyerine devam etmek için inisiyatif aldı ve çok sayıda reklam için seçmelere katıldı. Modellik dünyasındaki çabaları ve başarısı, o zor günlerde evin idaresinde önemli bir rol oynadı.

Başka bir bölümde Bigg Boss OTT 2, Pooja Bhatt eski kocasıyla denklemini tartıştı. “Çok iyi bir insan, Oğlak burcu ve bu yüzden çok iyi anlaşıyoruz. Yalan söylemeye başladığımızda suçlama oyunu başlıyor ve ben bunu istemedim. Orada ne varsa, devam ettiği zamana kadar çok iyiydi. Onurun var olduğu zamana kadar birlikteydik. Daha sonra güzel bir şekilde yollarımızı ayırdık” dedi. 2003’ten 2014’e kadar evlendiler.

Pooja, Mahesh Bhatt’ın 1970 yılında evlendiği Kiran Bhatt Aka Lorraine Bright’dan kızıdır. Kiran ve Mahesh’in de Rahul adında bir oğulları vardır. 1986 yılında Mahesh, Alia Bhatt ve Shaheen Bhatt adlı iki kızı olan Soni Razdan ile evlendi.